Identifiquen el cadàver trobat en un pou al Perelló: Un veí de Torreforta

Hi ha tres homes detinguts per la seva suposada vinculació amb el cas

Els Mossos van detenir tres homes per la seva suposada vinculació amb el cas.
Els Mossos van detenir tres homes per la seva suposada vinculació amb el cas. | Pere Fontanals
17 de març del 2023
Actualitzat a les 16:47h
Novetats al voltant del cos sense vida que aquest dijous es va trobar en un pou al terme municipal del Perelló, al Baix Ebre. Es tracta d'un veí del barri de Torreforta, a Tarragona, que va desaparèixer el passat mes de maig. Hi ha tres homes relacionats amb el cas que aquest dijous van ser enviats a presó pel jutjat d'instrucció número 8 del Vendrell.

La víctima havia desaparegut al barri de Torreforta al mes de maig de l'any passat. El cadàver va aparèixer en un pou de 21 metres de profunditat, prop d'una caseta de la zona de platges del municipi del Baix Ebre, aquest dimarts.

La causa està oberta per un delicte d'assassinat o homicidi i havia estat secreta fins aquest dijous, segons ha informat el TSJC. En canvi, els Mossos d'Esquadra han reiterat a l'ACN el secret de les actuacions i no han ofert més detalls sobre el cas.
 

Tres detinguts que van passar dijous a disposició judicial

Els tres detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció 8 del Vendrell aquest dijous. Com apunta el TSJC, el jutge va practicar com a diligències urgents la reconstrucció dels fets i va aconseguir la localització del cos sense vida de la víctima.

El magistrat va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per a un dels detinguts, presó provisional amb fiança de 10.000 euros per al segons arrestat, que ja ha fet efectiva i ha sortit de la presó, i presó provisional amb fiança de 5.000 euros per al tercer, que encara no l'ha abonat.

Els fets s'haurien produït al mes de maig "en una oficina" del barri de Torreforta de Tarragona, per això el jutge s'inhibirà i el cas es traslladarà al jutjat de Tarragona, competent pel lloc dels fets.