Fem junts el camí

A menys de 50 dies per a les eleccions municipals, les ofertes polítiques es van definint i l'escenari es clarifica. El desgast dels projectes polítics defensats pels nacionalistes i pels socialistes, actualment Eva Serramià (Junts pel Vendrell) i Kenneth Martínez (PSC) han demostrat ser un fracàs per al Vendrell. Els projectes que defensen els independentistes són inviables. El Partit Popular i el seu projecte de transformació de la ciutat aposta per un projecte que necessita tothom i que es construeix sobre dues bases: la relació del Vendrell amb el mar, el turisme i el comerç i afrontar els reptes socials que tenim a sobre de la taula.

 

El potencial turístic i comercial del Vendrell, implica obrir-se al mar. És l'únic camí que li queda al Vendrell per assegurar el seu futur i en això està treballant el Partit Popular, recollint les millors idees, vinguin d'on vinguin, i unides pel mateix criteri: TRANSFORMAR el Vendrell en un projecte comú i il·lusionant. Però cal no oblidar l'altra columna sobre la qual s'asseu el projecte transformador del PP, els reptes socials. Aquests reptes s'han d'afrontar amb la veritat per davant, assumint que cal lluitar contra els tòpics de la correcció política que tant de mal han fet a la nostra convivència.

 

L'ocupació i la prosperitat són necessaris per a finançar l'estat de benestar, però el nostre partit garanteix, a més, la capacitat de gestió adequada i l'actitud escrupolosa per no malbaratar els recursos dels seus impostos. Ens comprometem a erradicar el clientelisme, les polítiques bonistes ineficaces i totes les manifestacions d'amiguismes. També ens comprometem a ser coherents. Som partidaris de dotar el finançament necessari per a ajudes i solidaritat entre els veïns que tenen condicions menys afavorides o travessen una situació precària.

 

Una societat solidària és una societat forta. I a la seva fortalesa i cohesió hi han de contribuir els destinataris de les ajudes. Proposarem la suspensió de les mateixes als que incompleixin les normes de convivència que ens hem donat i que transcriuen diferents preceptes legals i, en particular, les nostres ordenances municipals. Per això, des del Partit Popular impulsarem noves ordenances comercials en defensa de la igualtat i la lliure competència, posicionant-nos clarament en contra de la implantació de comerços sense regulació, kebab, botigues de queviures o locutoris, un pas que només nosaltres som capaços de donar, ja que el 'bonisme' dels partits que sostenen el govern municipal, no només no frena, sinó que convida a la instal·lació de nous comerços sense regulació.

 

Sobre aquests pilars, el PP i Jero Merino et proposem formar part d'un projecte transformador de la nostra ciutat alineat amb els interessos de Catalunya i d'Espanya. Perquè la nostra capital no pot ser ni aliena ni neutral enfront del destí del nostre país. Ha arribat l'hora de projectar una nova ciutat que emprengui, encara que sigui amb dues dècades de retard, els reptes que ens planteja el segle XXI i que encara no hem sabut encarar.
Comentaris

envia el comentari