L'ANC preveu enviar més de 30 autobusos del Camp de Tarragona a l'acte de Puigdemont a Perpinyà

El portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Didac Nadal, assistirà a la trobada que es durà a terme el 29 de febrer

L'anunci del president Quim Torra de convocar eleccions un cop s'aprovin els pressupostos, ha posat en marxa les maquinàries electorals de tots els partits polítics catalans. La formació de Junts per Catalunya té una data marcada en vermell al calendari: dissabte, 29 de febrer, a Perpinyà

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

  

El president Puigdemont, i tota la plana major del govern català, així com de la formació que ostenta la presidència, PDeCAT, té previst dur a terme un gran acte electoral a Perpinyà organitzat pel Consell de la República.  Acompanyaran a Puigdemont els eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí i el president Artur Mas.

 

 

L'acte del dia 29 de febrer està sent un capítol més de les tensions entre ERC i Junts per Catalunya. De fet, la xarxa va plena de piulades a favor d'una presència unitària de l'independentisme en «un acte de rebuda a polítics exiliats catalans que han patit la persecució espanyola».

 

 

«Més de 30 autobusos»

Tarragona també estarà present a l'acte de Perpinyà. L'assemblea nacional catalana (ANC) a les comarques tarragonines està organitzant autobusos de cara a assistir a l'acte de finals de mes a Perpinyà. L'ANC ha explicat a TarragonaDigital que «preveiem superar la xifra dels 30 autobusos, amb escreix». Pel que fa a la ciutat de Tarragona, l'organització independentista ha informat que «ja hem omplert 8 dels 10 autobusos reservats».

 

Així mateix, l'ANC ha avançat que «a Perpinyà aniran personalitats de la majoria d'entitats però no podem desvetllar qui són». De moment, l'únic càrrec públic que ha confirmat que assistirà a la trobada amb el president Puigdemont ha sigut el portaveu de Junts per Tarragona a l'Ajuntament de Tarragona, Didac Nadal

 

 

 

 

 

 

"🚅I LES MERCADERIES, QUÈ? Ara, debat sobre quina línia de tren han de passar per TGN" "❓ PDeCAT: quin és el seu estat actual a les comarques tarragonines?"