Asens (En Comú Podem) reivindica visitar els presos independentistes com una eina per restablir el diàleg

El cap de llista per Barcelona de la coalició d'esquerres ha visitat Tarragona per donar suport al número 1 d'En Comú Podem a la demarcació, Ismael Cortés
Al centre, amb camisa morada, el cap de llista d'En Comú Podem per Barcelona, Jaume Asens, amb els membres de la llista de la coalició d'esquerres per Tarragona. | ACN

El cap de llista d’En Comú Podem per Barcelona al Congrés, Jaume Asens, ha reivindicat visitar els presos independentistes com una eina per restablir els ponts de diàleg. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Asens ha apuntat que «un diàleg democràtic es basa a reconèixer les raons de l’altre», sense necessàriament estar-hi d’acord. El candidat ho ha afirmat des de Tarragona com a crítica al PSC, que per boca del seu primer secretari, Miquel Iceta, va rebutjar trobar-se amb l’exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, a la presó de Lledoners. Per la seva banda, el cap de llista dels comuns al Congrés per Tarragona, Ismael Cortés, ha defensat que volen «acabar amb el règim del 78» pactant amb el PSOE per fer un acord «d’esquerres».

Ismael Cortés no tanca la porta a un referèndum per la independència

Pel que fa al cap de llista d'En Comú Podem per Tarragona, Ismael Cortés, aquest ha assegurat, en una roda de premsa, que no tanquen la porta a un referèndum per la independència.  Cortés ha manifestat que la seva recepta per Catalunya passa per «llibertat, que vol dir llibertat pels presos; diàleg, diàleg que ens aporti solucions i després aquestes solucions s'hauran de votar. Aquesta votació no exclou un referèndum per a la independència».

"❗ATENCIÓ: Els resultats electorals a la província de Tarragona segons el CIS" "🗳 Totes les «excuses» vàlides per deslliurar-se de ser en una mesa electoral el 10-N"