GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Manifestació davant la subdelegació del govern espanyol de Tarragona per la detenció de nou independentistes

La protesta es durà a terme aquesta tarda a partir de les 20 hores a la plaça Imperial Tàrraco
Imatge d'arxiu de la subdelegació del govern espanyol a la plaça Imperial Tàrraco. | Caralp Mariné

 

Tarragona respondrà aquest dimarts 24, a les 20 hores, a l'actuació de la Guàrdia Civil que ha acabat amb la detenció de nou independentistes. Sota el lema «No tenim por», el Comitè de Defensa de la República a Tarragona està convocant per reclamar la «llibertat independentistes detingudes» davant la subdelegació del govern espanyol a la ciutat de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Tot i que l'actuació dels membres del cos de la Guàrdia Civil es va dur a terme aquest dilluns, 23 de setembre, a Tarragona la protesta es porta a terme 24 hores després, passada la Diada de Santa Tecla. Polítiques com la regidora de la CUP al consistori tarragoní, Laia Estrada, han fet una crida a participar en la manifestació. 

 

 

 

 

Manifestació a Reus

A Reus, l'altra gran ciutat de l'àrea metropolitana tarragonina, la protesta es va dur a terme aquest dilluns al vespre a la plaça Prim de la capital del Baix Camp. Alguns dels manifestants, vinculats a entitats de l'esquerra independentista, com el Casal Despertaferro, van tallar les vies del tren a Reus.