VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Manifestació davant la subdelegació del govern espanyol de Tarragona per la detenció de nou independentistes

La protesta es durà a terme aquesta tarda a partir de les 20 hores a la plaça Imperial Tàrraco
Imatge d'arxiu de la subdelegació del govern espanyol a la plaça Imperial Tàrraco. | Caralp Mariné

 

Tarragona respondrà aquest dimarts 24, a les 20 hores, a l'actuació de la Guàrdia Civil que ha acabat amb la detenció de nou independentistes. Sota el lema «No tenim por», el Comitè de Defensa de la República a Tarragona està convocant per reclamar la «llibertat independentistes detingudes» davant la subdelegació del govern espanyol a la ciutat de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Tot i que l'actuació dels membres del cos de la Guàrdia Civil es va dur a terme aquest dilluns, 23 de setembre, a Tarragona la protesta es porta a terme 24 hores després, passada la Diada de Santa Tecla. Polítiques com la regidora de la CUP al consistori tarragoní, Laia Estrada, han fet una crida a participar en la manifestació. 

 

 

 

 

Manifestació a Reus

A Reus, l'altra gran ciutat de l'àrea metropolitana tarragonina, la protesta es va dur a terme aquest dilluns al vespre a la plaça Prim de la capital del Baix Camp. Alguns dels manifestants, vinculats a entitats de l'esquerra independentista, com el Casal Despertaferro, van tallar les vies del tren a Reus.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris