La participaci贸 a les eleccions del 10-N a Tarragona 茅s del 57,77% fins a les 18.00 hores

Hi ha un notable descens respecte les eleccions generals del passat abril
Una votant, aquest diumenge, en un col路legi de Tarragona. | 脌ngel Ullate

El 57,77% dels tarragonins cridats a les urnes aquest diumenge 10 de novembre ja ha votat fins a les sis del vespre. La dada representa un descens del 4,58% respecte la participaci贸 a les eleccions generals del mes d'abril, que a aquesta hora es va enfilar fins al 62,35%. Fins a les 18.00 h, a Tarragona ciutat ha votat el 59,2% del cens, mentre que a Reus han votat 40.738 persones, 茅s a dir, el 57,03% del cens electoral.

Una jornada de normalitat, excepte l'incident a Poblenou del Delta

La jornada electoral del 10-N ha arrencat amb normalitat a la demarcaci贸 de Tarragona aquest diumenge. A les nou del mat铆 s'han obert els 370 centres de votaci贸 i s'han constitut sense problemes les 1.011 meses electorals. Estan cridats a les urnes 574.861 electors entre les comarques tarragonines i ebrenques que escolliran sis diputats al Congr茅s i quatre senadors al Senat. Nom茅s un incident sonat a Poblenou del Delta, tot i que sense conseq眉猫ncies greus, ha alterat el dia.

En les primeres hores de votaci贸, s'han format poques cues per votar a la ciutat de Tarragona i alguns dels votants han explicat que esperen que els resultats d'aquests comicis serveixin per desbloquejar la formaci贸 del govern espanyol. Tamb茅 demanen que els partits dialoguin m茅s.

La jornada electoral s'ha iniciat amb una petita dificultat a l'institut Tarragona, ja que no s'han presentat un dels presidents ni un dels vocals i, llavors, els suplents els han substitu茂t. Tot i aix貌, a les nou en punt, els votants m茅s matiners han comen莽at a exercir el seu dret de vot. Un d'ells, 茅s el Marcial Borroso, que ha demanat 芦seny, coher猫ncia i sensibilitat禄, per mirar, diu, cap a Europa i el m贸n per tal que aquest 芦pa铆s doni la imatge que la ciutadania vol禄.

"馃敶脷LTIMA HORA: Primeres dades de la participaci贸 a les eleccions a Tarragona" "馃敶馃摡RESULTATS DEFINITIUS TGN: Aix铆 ha estat el 10-N a TGN!"