Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut a Vila-seca en el marc d'una nova operació contra el narcotràfic

Continua el temps tranquil aquest diumenge amb temperatures més altes

El sol seguirà dominant amb el pas de bandes de núvols alts i prims que enterboliran el cel en molts moments. Els termòmetres inicien una pujada clara els propers dies
Mapa de previsió per aquest diumenge | Catalunya Méteo

 

Anticicló és sinònim de temps repetitiu i monòton, i això és el que continuarem tenint aquest diumenge, amb sol combinat amb el pas de bandes de núvols alts i prims que, en alguns moments, poden enterbolir força el cel, com ja ha passat aquest dissabte. A més, les temperatures encara pujaran una mica més amb un ambient agradable a migdia.

 

L’excepció la trobarem a la cara nord del Pirineu, on hi haurà més nuvolositat i, de fet, no es descarten alguns plugims o xàfecs molt febles amb una cota de neu molt alta que es situarà entorn els 2.500 metres o, inclús, més alta. A més, també hi haurà moltes boires matinals a primera hora a diverses zones de l’interior amb molta humitat. 

 

El pas de bandes de núvols alts i prims seguiran deixant un cel rogent al matí i al vespre | Pili Rius

 

Comença a pujar la temperatura

Pel que fa a les temperatures, iniciaran una pujada aquest diumenge que tindrà continuïtat els propers dies. De dia ja notarem un ambient més agradable, sobretot a prop de la costa, on la majoria de màximes es mouran entre els 16º i els 20º. No obstant, a la resta de Catalunya encara els hi costarà pujar amb ganes el termòmetres i tindrem entre 11º i 16º.

 

Si ens fixem amb les mínimes, també pujaran, tot i que l’ambient nocturn continuarà sent fred en conjunt. Molts valors es mouran entre els 3º i els 8º, però es rondaran els 10º a gran part del litoral i les temperatures quedaran més baixes a punts de l’interior i del Pirineu, on encara hi haurà glaçades a les fondalades.

 

Ambient d’octubre la propera setmana

Les temperatures continuaran pujant amb ganes la propera setmana i tindrem valors que superaran els 20º entre dilluns i dimecres a molts punts de la costa, mentre que a la resta del territori també notarem aquest ascens clar dels termòmetres. Un ambient més propi de l’octubre que no pas del desembre que vindrà acompanyat de molta bonança i sol en general.

 

Aquest temps ens acompanyarà durant gran part del pont de la Puríssima, però les temperatures baixaran una mica. Segons els models a llarg termini, aquest desembre pot ploure força menys que els últims mesos amb temperatures dins de la mitjana. 

Comentaris