Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Pluja, fred i vent, ambient de ple hivern aquest dijous

ESPORTS

Oliver parla amb els capitans del CF Reus, sense bones notícies per la plantilla

Inici de pont amb un temps molt tranquil, força sol i boires

La novetat serà el vent, que es deixarà sentir una mica a les Terres de l’Ebre i al nord de l'Empordà. El cap de setmana serà més ventós i amb temperatures més baixes.
Mapa de previsió per aquest dijous | Catalunya Méteo

 

Pocs canvis en el temps aquest dijous festiu, inici del pont de la Puríssima en què molta gent té 4 dies seguits de festa. El sol continuarà dominant en general amb el pas de bandes de núvols alts i prims i continuaran les boires extenses a l’interior i punts del prelitoral i de l’Ebre. Algunes tornaran a ser persistents amb ambient fred tot el dia.

 

La novetat d’aquest dijous serà el vent de mestral i tramuntana que es deixarà sentit una mica a les Terres de l’Ebre i a l’Empordà. Poca cosa tot plegat, però a la tarda es pot reforçar una mica més. També hi haurà alguns núvols baixos al nord-est poc importants, mentre que l’ambient seguirà agradable a migdia a gran part del territori però amb temperatures que baixaran una mica. Una jornada més, tornarem a tenir una sortida i posta de sol molt fotogèniques amb cel rogent a causa dels núvols alts i prims.  

 

El sol i les boires continuaran sent els protagonistes | MeteoMoià

 

Lleu baixada dels termòmetres amb fred a les zones amb boira

Pel que fa a les temperatures, baixaran una mica respecte a aquest dimecres, però el descens serà molt tímid. En general, la majoria de màximes es mouran entre els 14º i 19º al litoral i prelitoral, més baixes a punts de l’interior i del Pirineu. No obstant, a les zones on la boira sigui persistent tan sols es situaran entre els 5º i 10º.

 

Si ens fixem amb les mínimes, seran més baixes en conjunt, excepte a zones de l’Ebre on pujarà un pel. La majoria es mouran entre els 5º i 10º, tot i que a zones de l’interior i del Pirineu seran clarament més baixes. Només s’esperen glaçades en algunes valls del Pirineu. Hi haurà molta inversió tèrmica amb valors positius a alta muntanya.

 

El temps aguanta els propers dies però amb més vent

Pel que fa a la resta dels dies del pont de la Puríssima, el temps aguantarà força amb sol divendres i boires, tot i que potser n’hi ha menys. Entre dissabte i diumenge arriba un front amb més intervals de núvols però sense precipitacions i vent que entrarà amb ganes a la meitat sud i a l’Empordà . Les temperatures baixaran dissabte, però ho faran encara més la setmana que ve, quan sembla que podria tornar el fred d’hivern.

 

Comentaris