ATENCI脫

馃殑 Retards generalitzats a les l铆nies de Rodalies de les comarques de Tarragona

ARA MATEIX

馃殥 Una trentena de persones atrapades m茅s de tres hores en un tren a Alcover per una avaria de caten脿ria

L'ACA fa els primers passos per habilitar la depuradora de Margalef

L'entitat ha adjudicat la redacci贸 del projecte de construcci贸 per un import de 90.000 euros
L'adjudicaci贸 del projecte constructiu de la depuradora de Margalef ha estat per un import de 90.000 euros. | Cedida

 

L'Ag猫ncia Catalana de l'Aigua est脿 impulsant un conjunt d'accions de millora del sanejament de les aig眉es residuals a diversos punts de l'Alt i el Baix Camp, el Priorat i les comarques de les Terres de l'Ebre, amb una inversi贸 inicial de 4,7 milions d'euros. En alguns casos, s'estan licitant obres de millora a diverses depuradores, i per altra banda, s'estan comen莽ant a adjudicar els projectes de construcci贸 de noves plantes, com 茅s el cas de Margalef.

 

90.000 euros per iniciar el projecte de construcci贸 de la depuradora de Margalef

En el cas de Margalef, l'ACA preveu un projecte de construcci贸 d'una nova depuradora, una actuaci贸 inclosa en la planificaci贸 vigent del Pla Hidrol貌gic de l'Ebre corresponent al per铆ode compr猫s entre el 2016 i el 2021. En aquest sentit, ja s'ha adjudicat el contracte per dur a terme el projecte de construcci贸, que un cop signat, obrir脿 un termini de set mesos per a efectuar la redacci贸, i que compta amb un pressupost que ronda els 90.000 euros.

Margalef tindr脿 aviat una nova depuradora | Consell Comarcal del Priorat

 

El projecte constructiu haur脿 de definir totes les actuacions necess脿ries per tal de garantir la depuraci贸 de les aig眉es residuals generades al municipi situat al peu de la zona occidental de Montsant. Ser脿 necessari que especifiqui, per tant, els diversos aspectes t猫cnics relatius al disseny de la planta i el tipus de tractament, el tra莽at dels col路lectors en alta i el punt d'aportaci贸 de l'aigua ja depurada, entre d'altres.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris