Doctores fent proves de coronavirus.

Salut farà un cribratge intensiu al Masroig, al Priorat

Les proves es faran demà dijous, 17 de desembre, de 15.00 a 18.00 hores al Centre de Dia

Nou cribratge a les comarques de Tarragona. El Departament de Salut farà demà dijous, 17 de desembre, un cribratge intensiu al municipi del Masroig, a la comarca del Priorat. En aquesta localitat —d'uns 500 habitants— s’ha detectat, durant els últims dies, un brot amb 31 casos positius, segons fonts de Salut. Precisament, les dades del passat 12 de desembre reportaven al municipi una taxa de risc de rebrot de 16.362. El cribratge es realitzarà de 15.00 a 18.00 hores al Centre de Dia, situat a l’edifici de l’Ajuntament.

El personal de la unitat mòbil de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) seran els encarregats de fer aquestes proves, a les quals estan cridades les persones majors de 16 anys i que resideixin a la població. Així mateix, el cribratge està obert per a aquells ciutadans que també hi treballin. El mètode de detecció del virus serà el test d’antigen ràpid (TAR).

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!