Denuncien el robatori d’una bicicleta professional a Falset durant la Gran Fondo Priorat

Els lladres van rebentar els vidres de la furgoneta i van robar la bici, un GPS i equipament
Denuncien el robatori d’una bicicleta professional a Falset durant la Gran Fondo Priorat | Sam Vallès

 

El Priorat va acollir aquest diumenge, 9 de juny, la cursa Gran Fondo Priorat, on centenars de ciclistes van recórrer el paisatge de la comarca sortint des de la capital i passant per un total de nou municipis prioratins: Falset, Bellmunt, la Vilella Baixa, la Morera del Montsant, Poboleda, Escaladei, la Vilella Alta, Torroja del Priorat i Gratallops.

 

La jornada, però, malgrat fomentar valors com l’esportivitat i la companyonia, no va acabar del tot bé per alguns participants. Un dels ciclistes, Sam Vallès, ha denunciat a través de les xarxes socials que li van robar una bicicleta i un GPS que duia dins la furgoneta.

 

El ciclista es va trobar la furgoneta rebentada quan tornava de dinar

El lladre o lladres van rebentar els vidres de la furgoneta, la van obrir i es van endur la bicicleta. Es tracta d’una bicicleta Specialized d’un model molt poc comú, una Epic s-worls ultralight 2018, el preu de la qual puja als milers d’euros. El ciclista ha difós la descripció de la bicicleta a través de les xarxes socials per tal d’aconseguir el màxim de difusió i poder recuperar-la. «;anillar darimo, frens XTR (dret amb cop i ratllat), canvi XX1 Egaleo or (bastant usades), forqueta fox 32-100 xc Kashima, llantes Roval d'alumini, suport GPS Sram i tota la resta és de sèrie s-works».

 

Els lladres van rebentar els vidres de la furgoneta i van robar la bici, un GPS i equipament | Sam Vallès

 

 

A més, també li han robat un GPS Garmin 1030, el casc, i el mallot utilitzats en la cursa. Tot plegat va passar durant l’estona en què el ciclista estava dinant i va deixar la bicicleta i l’equipament dins la furgoneta. El Sam vol deixar clar que «deixant de banda el tema de la bicicleta, vull dir que aquests actes són miserables i no s’haurien de repetir, però per desgràcia existeixen persones que no tenen consciència d’allò que està bé o malament i, segons sembla, tampoc sobre què és el que suposa la paraula ‘esforç’». Finalment, ha volgut fer una crida a aquells ciclistes que compren material robat: «Un altre dia pots ser tu».