Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'esfondra una paret d'un edifici de tres plantes a Falset

S'han desallotjat tres persones que es trobaven a l'edifici
L'esfondrament s'ha produït al carrer de Baix de Falset. | Google Maps

 

Tres persones han hagut de ser desallotjades preventivament la matinada d'aquest dimarts, 16 d'octubre, després que s'esfondrés una paret d'un edifici a Falset. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'esfondrament s'ha rebut quan faltaven deu minuts per dos quarts de tres de la matinada, quan una paret mitgera d'un edifici s'ha esfondrat. La casa està ubicada al número 26 del carrer de Baix de la capital del Priorat, i hi ha ubicada la Geladeria Ibense. En ser de matinada, no hi havia clients ni treballadors a la geladeria i, per tant, no hi ha hagut cap persona ferida a causa de l'esfondrament. De moment, es desconeixen les causes de l'ensorrament. 

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han revisat l'estructura de l'edifici. En comprovar que l'estructura no era segura, s'ha avisat a l'arquitecte municipal. Com a mesura preventiva, s'ha decidit evacuar una família de tres persones que vivien a l'última planta de l'edifici, i que no han resultat ferides. L'arquitecte municipal valorarà les possibles causes de l'esfondrament d'aquesta paret, així com l'abast dels danys que s'hagin pogut produir. 

 

S'ensorren completament dues cases a Tortosa

L'esfondrament d'aquesta matinada a Falset no és l'únic que s'ha produït en les darreres hores a les comarques de Tarragona. La nit de diumenge els veïns del centre històric de Tortosa van patir un gran ensurt després que dues cases deshabitades s'ensorressin. Els dos immobles, els números 33 i 35 del carrer de Montcada, es van ensorrar completament. Afortunadament, com que no hi vivia ningú, cap persona va resultar ferida. 

 

Els serveis d'emergència que es van desplaçar fins a la capital del Baix Ebre van decidir desallotjar alguns veïns que vivien a la zona, com a mesura de precaució. En total, es van evacuar 23 persones. Els edificis estaven abandonats, així que la manca de manteniment i les pluges torrencials haurien pogut fer cedir l'estructura dels immobles. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris