Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Escoles d'hostaleria de Suïssa visitaran la DO Montsant

Es tracta de la primera missió inversa de la temporada, amb l'objectiu de donar a conèixer la DO a països estrangers
Imatge de la missió inversa amb professionals suïssos el passat mes d'abril. | cedida

 

La Denominació d'Origen Montsant rebrà una visita els pròxims dies. Es tracta dels representants d'escoles d'hostaleria de Suïssa, que viatgen al Priorat en la primera missió inversa —grups d'empreses estrangeres que visiten Catalunya— de la DO d'aquesta temporada. Les jornades arrencaran aquest diumenge, 28 d'octubre, dia en què arriben els participants, i on es farà un seminari explicatiu sobre la DO Montsant, que anirà a càrrec de diversos membres del Consell Regulador.

 

Les jornades continuaran el dilluns dia 29, dia en què els assistents començaran les visites pel territori, amb l'objectiu de donar-los a conèixer la realitat de la DO des del punt de vista vinícola, però també des del punt de vista cultural. Durant aquesta visita sobre el terreny se'ls explicarà tots els estudis que la DO Montsant té en marxa actualment, com ara els estudis de zonificació i de caracterització de garnatxes i carinyeres, que són les varietats autòctones de la comarca i un símbol per al vi del Montsant. La tarda de dilluns, els visitants suïssos podran posar en pràctica els seus coneixements amb un tast de zonificació al VITEC, el Centre Tecnològic del Vi de Falset.

 

Dinar i trobades amb cellers de la DO Montsant

Els cellers es convertiran en els protagonistes durant les jornades de dimarts i dimecres, ja que els visitants faran un recorregut pels diversos cellers emparats en la DO Montsant. D'aquesta manera, podran conèixer de primera mà diferents objectes vitivinícoles. El mateix dimarts també es farà un dinar institucional que comptarà amb la presència de representants d'altres cellers, amb l'objectiu d'obrir el ventall i que els visitants puguin interactuar amb més cellers.

 

Aquesta missió inversa que comença el diumenge i s'allargarà fins al dimecres dia 31 és la primera d'una sèrie de trobades que la DO Montsant té programades per aquest any. Així, les jornades portaran a la comarca professionals de països com el Japó, Alemanya o la Xina, a més de Suïssa, com a resposta a les missions comercials portades a terme en aquests països al llarg del darrer any.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris