Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

AGENDA

El programa de Santa Tecla d'aquest diumenge, 22 de setembre

AGENDA

El programa de Misericòrdia d'aquest diumenge, 22 de setembre

Salven tres persones a les muntanyes del Montsant

Els Bombers han tardat menys d'una hora després de rebre l'avís

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest migdia un pare i els seus dos fills a les muntanyes del Montsant, ja que s'havien perdut, dins del terme municipal de Cornudella del Montsant. L'operatiu ha durat menys d'una hora, després de les indicacions del pare al servei d'emergències i només s'ha desplaçat una dotació fins al lloc de l'incident.

 

Un pare amb els seus dos fills es perden pel Montsant

Quan passaven cinc minuts de les tres de la tarda, el servei d'emergències ha rebut l'avís que tres persones –el pare de 42 anys i el seu fill, d'11, i la seva filla, de 13–  s'havien perdut per les muntanyes del Montsant, concretament al Paratge gran del Montsant. En aquest sentit, l'home, ha donat les indicacions pertinents de quin camí havien agafat per fer la ruta. 

 

Després de l'avís, els Bombers han desplaçat una única dotació per anar fins al lloc de l'incident, ja que el pare havia donat bé les indicacions. Els bombers han agafat el camí pertinent i, en menys d'una hora, concretament quan faltaven tres minuts per a les quatre de la tarda, han trobat als tres membres de la família que havien donat l'avís.

 

Tots tres han estat trobats en perfectes condicions i no han tingut cap ferida. Tanmateix, una vegada trobats, els Bombers han portat al pare i als dos menors fins al lloc on havien aparcat el vehicle.

 

Rescaten amb helicòpter una excursionista de 69 anys

Fa poc més d'una setmana, el passat 2 de setembre, una excursionista de 69 anys va ser rescatada al terme municipal de Vilabella, a l'Alt Camp. En aquest sentit, els Bombers de la Generalitat van utilitzar l'helicòpter per poder accedir fins a la zona, la qual era de difícil accés. A més, la dona havia patit una lesió i, per aquest motiu, no podia continuar el seu camí.

 

L'helicòpter va traslladar la dona fins a un lloc on poder deixar a la dona i que una ambulància la traslladés fins al PIUS Hospital de Valls, amb una possible fractura de tíbia i de turmell. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris