ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

Troben un adolescent perdut a la serra del Montsant

Els Bombers l’han localitzat en una zona coneguda com el Toll de l’Ou, a Cornudella del Montsant
Els Bombers de Cornudella del Montsant han participat en la recerca del nen | Bombers de Cornudella

 

Aquest passat dijous, un adolescent es va perdre per la serra del Montsant, durant una excursió que havia organitzat el seu institut per les muntanyes del Priorat. En aquest sentit, poc després de les tres de la tarda, es va donar l’alerta que s’havia perdut el noi i va començar la recerca per la zona. Als voltants de les sis de la tarda el van trobar en bon estat.

 

Troben un alumne de l’Institut Torreforta perdut al Montsant

El servei d’emergències va rebre l’avís que un jove s’havia perdut per les muntanyes del Montsant aquest passat dijous a la tarda, concretament, al voltant de les tres. En aquest sentit, els Bombers de la Generalitat es van mobilitzar per realitzar la recerca, a més del Sistema d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra.

 

Es tractava d’un alumne de 16 anys de l’Institut Torreforta, els quals havien realitzat una excursió a la serra del Priorat. En aquest sentit, havien anat fins a una zona coneguda com el Toll de l’Ou, situada dins el terme municipal de Cornudella del Montsant. El jove, el qual es va despistar del grup, tenia el telèfon mòbil, motiu pel qual, la recerca va ser més fàcil, ja que va poder descriure el paisatge de la zona on es trobava.

 

 

En aquest sentit, els Bombers de Cornudella del Montsant, els quals van participar en la recerca, van anunciar que es va trobar el nen sa i estalvi, el qual només havia patit fred. Així doncs, al voltant de les sis de la tarda, van trobar a l’adolescent, al qual se li va realitzar una revisió mèdica a l'ambulància del SEM, per confirmar que el seu estat era bo. Finalment, la recerca es va donar per finalitzada a les set de la tarda, quan tots els dispositius oberts, es van retirar i el jove va tornar a Tarragona amb els seus companys.

 

El jove s'ha perdut per la zona del Toll de l'Ou al Priorat. | Cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris