Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ataquen de nou el despatx de l'advocat de Reus Hilal Tarkou

firaReus celebra la 2a edició del 'Motivation Day'

160 persones han participat en aquesta convenció per aprendre a fomentar la felicitat dels seus treballadors
FiraReus celebra la 2a edició del 'Motivation Day' | cedida

 

 

Per segon any consecutiu, la firaReus ha convertit el 'Blue Monday' en el 'Motivation Day', en una convenció que ha reunit 160 persones vinculades al món empresarial, amb la intenció d'aprendre a fomentar la felicitat dels treballadors de les seves empreses.

 

D'aquesta manera, durant la jornada s'han posat sobre la taula els nous models d'empresa feliç, la relació de les persones amb la feina, i entre d'altres, el paper de les corporacions a l'hora de generar dinàmiques que fomentin la implicació del seu personal.

 

La convenció ha comptat també amb dues taules rodones. La primera dedicada a les empreses nascudes amb aquest nou model, i que ha comptat amb representants de Prat International Brands, Freshly Cosmetics i Departamento de Felicidad; en la segona, s'han pogut escoltar testimonis de corporacions que poc a poc van introduint aquestes noves dinàmiques, com ara Dushow Barcelona, Hotel Hostal Sport, Guitart Hotels i MC Mutual.

 

FiraReus celebra la 2a edició del 'Motivation Day' | firaReus

 

El valor afegit d'un treballador feliç

El Motivatrion Day ha comptat amb els parlaments de diversos representants del sector que han posat sobre la taula la necessitat d'apuntar cap aquestes dinàmiques de motivació dels treballadors.

 

David Tomás, CEO de Cyberclick i professor de màrqueting a ESIC, ha estat l'encarregat d'inaugurar l'acte, on ha explicat algunes de les accions que han permès situar la seva empresa entre les més felices de l’Estat. Mentre que, l'enginyera industrial Araceli Camacho, ha parlat de per què cada vegada hi ha més empreses que fomenten aquestes dinàmiques i ho ha vinculat molt estretament al fet que cada vegada importa més el valor afegit que poden aportar els treballadors.

 

Tot plegat una jornada molt positiva, on també s'ha celebrat un concurs entre els participants i un dinar de networking que ha permès als assitents intercanviar impressions i generar sinèrgies.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha assegurat durant la cloenda de la jornada que «l’èxit d’aquesta segona edició i la bona acollida que ha tingut entre el públic professional ens porta a començar a treballar des d’avui mateix en el Motivation Day del gener vinent».

Comentaris