Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Absolta la tuitaire reusenca que suposadament amenaçava a Llarena

La sentència ha declarat que no s'han reunit les proves suficients per acusar-la
L'acusada i l'advocat, Lluís Gibert, sortint del judici al Jutjat de Reus | Laia Riba

 

El judici contra la veïna de Reus que va ser acusada de fer un tuit en el qual s'amenaçava al jutge Pablo Llarena, s'ha resolt avui, 24 d'octubre, amb la sentència que l'acusada ha quedat absolta. La sentència judicial ha considerat que no s'han reunit les suficients proves per a acusar a la presumpta autora del tuit els fets d'amenaça. Des de la Fiscalia General de Catalunya, se li demanava un any i mig de presó i una multa de 2.100 euros.

 

La jutgessa ha declarat l'absolució de l'acusada

Avui, s'ha resolt el cas dues setmanes després que es portés a cap el judici contra la presumpta autora del tuit amenaçador. La jutgessa encarregada de portar el cas, ha declarat que no hi ha una probatòria suficient per inculpar a la reusenca com a autora dels fets. En el judici, al defensa es va basar en la no autoria del tuit, per part de la veïna de Reus, del tuit en el qual es considerava que el jutge Llarena i la seva família havien estat amenaçats.

 

No s'ha vinculat l'autoria del tuit a l'acusada

A més, en la sentència judicial també s'ha constat que el tuit en qüestió no reunia els factors suficients per ser considerat un delicte d'amenaces. A més l'acusació es basava en una captura de pantalla del pressumpte tuit, referent a això la jutgessa ha declarat que no es pot demostrar que existís el tuit, ja que no han reunit les proves suficients per demostrar-ho.

 

Arribada de l'acusada i l'advocat al judici | Laia Riba

 

S'acusava la presumpta tuitaire d'amenaces i delicte d'injúries greus

La suposada dona acusada, d'una cinquantena d'anys, i veïna de Reus, seria l'autora del tuit. En el qual es mencionava al jutge, i a la seva esposa, Gema Espinosa, Directora de l'Escola Judicial. En el judici, la defensa es va basar que «aquest tuit no tindria l'abast penal en l'àmbit d'amenaces», confirmava el membre del grup d'Advocats Voluntaris de l'1-O, Lluís Gibert, en el judici celebrat el passat 11 d'octubre. També es basava en el fet que «l'acusada no ha comès aquest delicte».

 

L'acusada, veïna de Reus, va quedar en llibertat provisional després de ser detinguda i que passés al Jutjat d'Instrucció 3 de Reus imputada per «amenaces o alternativament de coaccions, i un delicte d'injúries greus», amb la presumpta autoria del tuit.

Comentaris