L’accés al CAP Sant Pere serà per la porta d'urgències entre el 10 i 14 de desembre

Es tracta d'un canvi provisional mentre es duen a terme les obres
El CAP de Sant Pere de Reus, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

L’accés principal al CAP Sant Pere estarà tancat durant aquesta pròxima setmana, entre el dilluns dia 10 de desembre i el divendres dies 14, a causa d’obres. Així s'ha informat des de l'Institut Català de la Salut, que ha indicat que l'accés al CAP s'haurà de fer per la porta d'urgències. Els treballs estan inclosos en l’ampliació i millora de les urgències (CUAP), la remodelació i millora de la planta baixa del centre sanitari, i la millora del vestíbul i del servei d’admissions per a tot l’edifici. Amb les obres, està previst que afecti espais com la sala d'espera d'urgències, el control, les consultes de triatge, així com la zona de magatzem i espais d'office i els banys, entre d'altres. Quan la intervenció finalitzi, la superfície de la zona d'urgències del CUAP Sant Pere serà el doble de gran.

 

Així doncs, els pacients del CAP Sant Pere hauran d’accedir, durant aquests cinc dies, per l’entrada d’urgències, i hauran d’agafar els ascensors i les escales per anar a la resta de plantes de l’edifici.

 

L'accés provisional per la porta d'urgències estarà totalment senyalitzat

Durant aquesta setmana, entre el 10 i el 14 de desembre, ambdós dies inclosos, les admissions dels equips d’atenció primària Reus 1 i Reus 2 estaran ubicades al taulell de la segona planta. Per a informar els usuaris, hi haurà senyalitzacions d’aquests canvis puntuals a l’entrada de l’edifici i a l’entrada de les urgències. A més, també es col·locaran senyalitzacions a terra, a través d’una línia de color verd, que indicarà el recorregut des del vestíbul d’urgències, agafant les escales fins al segon pis i creuant tot el passadís fins a arribar al taulell. Així mateix, personal del centre estarà al servei de la ciutadania per tal de guiar els usuaris que entrin al centre sanitari.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris