Un conductor causa danys a tres cotxes en bolcar el seu propi vehicle a Reus

El jove va doblar la taxa d'alcohol permesa en la prova d'alcoholèmia i la Guàrdia Urbana de Reus li va obrir diligències penals per conduir begut
La Guàrdia Urbana de Reus va obrir diligències al conductor per estar implicat en un accident de trànsit i duplicar la taxa d'alcohol permesa | TarragonaDigital
 

 

A primera hora del matí del passat diumenge, 21 de juliol, un jove conductor, veí de Reus, va patir un accident de trànsit a la mateixa ciutat. El conductor va acabar bolcant el seu cotxe, segurament, per accés de velocitat, en entrar al carrer Ceferí i Olivé, prop de La Fira Centre Comercial. En bolcar el seu cotxe, el conductor va danyar a tres vehicles més que estaven estacionats en aquell mateix carrer. 

 

El telèfon d'emergències 112, va rebre l'avís de l'accident a les 8.18 hores i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus, del Sistema d'Emergències Mèdiques i dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets però van tornar fins al parc perquè el conductor es trobava fora del vehicle amb contusions. Més tard, es va procedir a retirar el cotxe i es van netejar les taques d'oli i els vidres trencats i els trossos de plàstic del vehicle bolcat que hi havia escampats al mig del carrer.

 

El conductor doblava la taxa d'alcohol permesa i la Guàrdia Urbana de Reus li va obrir diligències penals

Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus va poder identificar el conductor i li van practicar la prova d'alcoholèmia. El jove va donar positiu, concretament, va doblar la taxa d'alcohol permesa per conduir que marca la llei (0,50 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat). En estar implicat en un accident de trànsit, la taxa permesa es rebaixa als 0,40 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat i la taxa d'alcohol comporta diligències penals que van ser entregades al jutjat de guàrdia. Així doncs, el conductor s'enfronta a penes de presó d'entre tres i sis mesos, a més de la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys. 

 

Després de fer unes breus comprovacions mèdiques al lloc dels fets, una ambulància del SEM va traslladar al jove conductor fins a l'Hospital Sant Joan de Reus amb ferides lleus, mentre que un familiar va emportar-se el vehicle un cop es podia retirar.