Un conductor begut se salta un semàfor i envesteix un cotxe a Reus

Els fets han passat a la matinada d'aquest diumenge 9 de desembre i la conductora envestida ha resultat ferida lleu
Imatge del vehicle encastat a l'aparador de la botiga Jomas de Reus. | Cedida

 

Aquesta matinada de diumenge 9 de desembre s'ha produït un espectacular accident de cotxe a Reus. Concretament els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada, quan un conductor begut ha envestit un cotxe que circulava correctament i l'ha acabat encastant en un aparador d'una coneguda botiga de la ciutat. S'hi han vist implicats dos cotxes, i l'accident s'ha produït quan la conductora del cotxe accidentat ha estat envestida per l'altre turisme, el qual s'havia saltat el semàfor de l'avinguda Prat de la Riba.

 

Tot i l'espectacularitat de les imatges, la dona del cotxe envestit ha resultat ferida lleu segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya a TarragonaDigital, i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus.

 

El vehicle ha quedat destrossat per la part davantera després del xoc. | Cedida

 

Acaba encastada a l'aparador de la botiga Jomas de Reus

El SEM ha rebut l'avís de l'accident de cotxe a Reus a les 03.49 hores, i fins al lloc dels fets ha desplaçat una ambulància. També s'ha personat al lloc la Guàrdia Urbana de Reus, que ha realitzat els controls d'alcoholèmia, en el qual un dels conductors implicats ha donat un resultat de 0,33 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, duplicant la taxa d'alcohol permesa, mentre que la conductora envestida ha donat 0,1 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. La conductora, de 37 anys, ha resultat ferida lleu després de l'accident i pel que fa al conductor de l'altre turisme, ha resultat il·lès. Segons han explicat testimonis a aquest mitjà, el conductor del vehicle que es va saltar el semàfor en vermell i va acabar envestint el cotxe que circulava correctament, va ser pres detingut per la Guàrdia Urbana de Reus.

 

Aquest no és l'únic accident aparatós que succeeix en aquesta zona, i és que per molts el camí de l'Aleixar va ser considerat un dels carrers més perillosos de Reus durant un temps després que es produíssin diversos sinistres de l'estil. El cert és que tant els conductors que venen des de l'avinguda Prat de la Riba com els que baixen del passeig Sunyer, habitualment ho fan amb una velocitat força elevada, el que fa que els atropellaments i els accidents a la zona no siguin un fet desconegut.

 

Tanmateix, des de l'Ajuntament de Reus es va canviar el sentit d'un dels carrers perpendiculars que travessa el camí de l'Aleixar per solucionar el problema, una mesura que no va acabar de convéncer els habitants de la zona, tot i que el cert és que fins a dia d'avui els sinistres s'havien aturat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris