Accident lleu entre un autobús i un turisme a la plaça d'Hèrcules de Reus

Es va produir una col·lisió entre un autobús i un turisme, un ferit lleu va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus
L'accident va deixar un ferit lleu que va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus | Àngel
 

Aquest dijous, 2 de maig, a la tarda es va produir una col·lisió entre un turisme i un autobús municipal de Reus al centre de la ciutat, concretament, a la plaça d'Hèrcules de Reus. L'autobús portava passatgers i, tot i que la col·lisió entre els vehicles va ser de poca intensitat, segons informa la Guàrdia Urbana de Reus, tres passatgers van caure quan es va produir l'impacte de l'autobús i van resultar ferits molt lleus. Els ferits van ser atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un d'ells va haver de ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus en una ambulància del SEM. L'incident es va produir a les 19.43 hores de la tarda.

Tres vehicles xoquen per encalç a la T-11

Ahir, dijous 2 de maig, a la tarda, es va produir un altre accident múltiple a Tarragona. Tres vehicles van col·lidir per encalç a la carretera T-11, més concretament al quilòmetre 18 d'aquesta carretera. El servei d'emergències va rebre un avís per l'accident quan faltaven cinc minuts per un quart de cinc de la tarda i, afortunadament, els tres ocupants dels turismes van sortir il·lesos de l'incident. El Servei Català de Trànsit va informar que l'accident entre els tres vehicles va provocar petites incidències en el trànsit en aquest punt de la carretera tarragonina. 

D'altra banda, aquest dijous al migdia es van produir dos accidents més a les comarques de Tarragona. Es tracta de dues sortides de via, una a la T-203, al seu pas pel municipi del Catllar i l'altra a la C-14, a Alcover. Dels dos incidents quatre persones van resultar ferides lleus. 

També et pot interessar:

"ELECCIONS: Noemí Llauradó vol posicionar Reus com una ciutat metropolitana" "AGENDA: Menja't el Mercat, torna la ruta de tapes del Mercat Central de Reus"