Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Ferit greu un jove en un accident mentre provava una moto a Reus

El noi estava provant una motocicleta que hauria demanat a un dels expositors d'exproReus quan ha patit l'accident
Els fets han passat mentre el jove provava una moto en la qual estava interessat. | Isma Llanes

 

Diumenge agredolç pels expositors de la fira de fires, l'exproReus. Un jove de 28 anys ha acabat ferit greu en un accident quan estava provant una moto d'un dels expositors d'exproReus durant el migdia del diumenge 14 d'octubre. Concretament els fets han passat a l'avinguda Tarragona, un dels principals accessos a la ciutat de Reus, i segons han explicat fonts a TarragonaDigital el jove hauria demanat a un dels expositors provar una motocicleta.

 

Des de l'organització d'exproReus han explicat a aquest mitjà que en aquesta edició no hi havia cap motocicleta disponible per provar d'entre la gran quantitat d'expositors que han pres part de la gran fira reusenca. A més, la moto que el jove volia provar tampoc es trobava a exproReus, així doncs l'empleat d'aquesta marca hauria volgut complaure els desitjos del jove, possible comprador, i s'ha desplaçat fins al concessionari per anar a buscar la moto que el jove volia provar, ja que estava interessat en adquirir-la.

 

Un accident amb la moto el deixa ferit greu a Reus

Quan l'encarregat ha tornat a la fira exproReus amb la moto que el jove volia provar, aquest l'ha agafat per anar a fer una volta amb ella i així poder prendre una decisió sobre la seva compra. El jove, de 28 anys, hauria anat a l'avinguda Tarragona ja que es tracta d'una carretera recte, àmplia i on es pot agafar una mica de velocitat i es troba ubicada al costat de firaReus, les instal·lacions que han acollit durant quatre dies l'exproReus.

 

Per causes que encara es desconeixen, el jove hauria patit llavors l'accident que l'ha deixat ferit greu segons han explicat des del Sistema d'Emergències Mèdiques a TarragonaDigital. Fins al lloc dels fets, a més del SEM, també s'hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana de Reus per ajudar en les tasques.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris