NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

L'ofrena floral i la Processó de l'Amargura protagonitzen el Dimarts Sant a Reus

Durant tota la setmana es realitzaran processons pels carrers de la ciutat
La processó de l'Amargura a Reus l'any 2018 | Laia Solanellas

 

La Setmana Santa a Reus va començar el passat dimarts 2 d'abril amb el XXXI Cicle Xerrades per Quaresma organitzades per la confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari. Tot un mes ple d'activitats on els principals actes d'aquesta festivitat se centren durant aquesta setmana, des del Diumenge de Rams, 14 d'abril fins al Diumenge de Resurrecció, 21 d'abril.

 

 

Avui Dimarts Sant, 16 d'abril, els actes es basaran en la Solemne Processó de l'Amargura. Abans però, totes les persones que ho desitgin podran anar a fer la tradicional ofrena floral al Sant Crist de la Creu a la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus. 

 

Reus realitza principalment cinc solemnes professons | Laia Solanellas

 

Ofrenes florals al Sant Crist de la Creu

Des de les 10.00 hores fins a les 13.00 hores, i des de les 16.00 hores fins a les 20.00 hores, visita i ofrenes florals a la venerada imatge del Sant Crist de la Creu a la parròquia de Sant Joan Baptista. Tots els confrares i devots podran fer ofrena de gladiols i clavells, de color blanc, que portarà el pas de la Llançada a la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.

 

Els carrers del centre de la ciutat estaran tallats per la Processó de l'Amargura | Laia Solanellas

 

Solemne Processó de l'Amargura

La Solemne Processó de l'Amargura començarà a les 20.15 hores i està coorganitzada per la Confraria de Sant Tomàs d’Aquino, els Estudiants, i la Confraria de la Verge de l’Amargura, amb la participació dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J. Hi assistiran com a convidats els Timbalers de Calanda, amb una representació de la Cofradía Nuestro Padre Jesús Nazareno de la ciutat de Calanda.

 

Els Timbalers de Calanda actuaran a Reus | Laia Solanellas

 

La Confraria de Sant Tomàs d’Aquino sortirà del temple de la Puríssima Sang, continuant pel raval de Pallol, plaça de Catalunya, raval de Santa Anna i plaça de Prim. La Confraria de la Verge de l’Amargura sortirà de l’església de Sant Joan i continuarà pels carrers Prat de la Riba, Llovera i plaça de Prim, on es trobarà amb la Confraria de Sant Tomàs d’Aquino.

 

Continuaran el recorregut conjunt pel raval de Jesús, raval de Martí Folguera i carrer Misericòrdia. En acabar la processó el pas El Petó de Judes entrarà solemnement a la parròquia de Sant Francesc.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris