Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

El públic de la Fira Centre Comercial podrà fer volar drons

Se sortejarà un dron entre les persones que participin en l'activitat
Imatge del circuit professional de drons que s'ha instal·lat a la Fira Centre Comercial. | CEDIDA

 

Totes aquelles persones que vulguin saber què se sent en pilotar un dron, poden fer-ho a la Fira Centre Comercial fins dissabte vinent. L'empresa Bricodrone FPV ha instal·lat un circuit professional de drons a la segona planta del centre comercial, on tothom qui s'acosti podrà experimentar la sensació de fer-los volar. Així, durant aquesta setmana i fins a aquest pròxim dissabte, dia 10 de novembre, als matins i les tardes, l'empresa ensenyarà aquests aparells per tal de conèixer-los més a fons. Els drons són cada cop més útils per a diverses tasques, a més de l'entreteniment. Així, aquells que s'acostin a la Fira Centre Comercial podran gaudir d'exhibicions per part de professionals, així com fer volar els drons de manera gratuïta.

 

Aquesta activitat amb drons s'inclou dins la campanya Més Experiències i té l'objectiu d'endinsar l'usuari en un món nou a través del circuit muntat i la visualització mitjançant unes ulleres de realitat virtual. L'àrea de vol fa 9,5 metres de diàmetre i 5,5 d'alçada, i es tracta d'un espai gran per a la pràctica d'iniciació amb el dron. A més, 12.000 watts d'il·luminació led i activitats diverses acaben de completar l'activitat. Per acabar d'arrodonir i de fer més completa l'experiència que ofereix l'empresa Bricodrone FPV, cada dia a les sis de la tarda l'humorista lleonès Ramón Guamá oferirà un show ple d'humor i rialles als assistents. Drons i humor assegurats les tardes d'aquesta setmana a la Fira Centre Comercial. 

 

Sorteig d'un dron entre els participants

L'experiència amb els drons, però, no s'acaba aquí, i és que la Fira Centre Comercial i Bricodrone FPV tenen preparada una altra sorpresa. Així que, a més, totes aquelles persones que participin en l'activitat, que s'allargarà fins dissabte dia 10, entraran en el sorteig d'un dron. Les bases del concurs per aconseguir-lo es poden consultar a les xarxes socials de la Fira Centre Comercial.

Comentaris