Activitats lúdico-festives de l’agost per celebrar el centenari dels Ploms

Durant el mes d’agost es realitzaran al CN Reus Ploms diverses ctivitats lúdico-festives: les «Nits Vermuts Miró», karaoke cada dimecres i la «Nit Petarda»
Activitats d'aquest estiu al CN Reus Ploms | Jordi Olària
 
 

El club de natació Reus Ploms està d’aniversari, aquest any celebra ni més ni menys que el seu centenari i ho fa amb moltes activitats d’àmbit cultural, social i esportiu repartides durant l’estiu.

 

Totes aquestes activitats estan emmarcades dins el programa del club «Jo estiuejo als Ploms, vens?», van començar a principis d’estiu i continuaran fins al mes de setembre perquè tothom tingui l’oportunitat de celebrar el centenari del club.

 

Entre les activitats lúdico-festives per aquest mes d’agost podem trobar karaoke al club cada dimecres, les «Nits Miró» i la nit «la Petarda» o activitats com el pàdel, a més a més de diferents estades esportives a les piscines.

 

Vermut Miró, empresa reusenca | Vermut Miró
 

Gaudir d’un bon vermut a les «Nits Vermut Miró»

Per una banda, les «Nits Miró» és una nova proposta que Vermuts Miró ha aportat per aquest estiu. El proper dia 11 d’agost es durà a terme la segona «Nit Miró» a l’espai del CN Reus Ploms, amb un concert  que amenitzarà la nit tot gaudint d’un bon vermut i prenent la fresca.

 

El gerent del club de natació Reus Ploms, Santi Valldosera, parla sobre la participació de l'empresa reusenca en el centenari de l’entitat: «Vermuts Miró ha aportat un patrocini per dur a terme aquests dos cicles de concerts», referint-se a les «Nits Miró»,  i continua «Nosaltres, des del Ploms, volem aportar també el nostre granet de sorra reivindicant que el vermut no només és un aperitiu de migdia, sinó també de nit».

 

Continuant amb les festes a la nit, el proper divendres 24 d’agost es podrà gaudir de la nit «la Petarda» a les instal·lacions del club, amenitzada amb begudes fresques i música.

 

Podeu trobar més informació del programa «Jo estiuejo als Ploms, vens?» en aquest enllaç.

Les imatges de la Festa de l'Aigua al CN Ploms | Josep

La «Gran Festa de l’Aigua» al CN Reus Ploms

El programa dels Ploms «Jo estiuejo als Ploms, vens?» va començar a finals del mes de juny amb un torneig de pàdel amateur Mojito, que es va tornar a repetir el dissabte 21 de juliol i ho tornarà a fer el proper dissabte 4 d'agost i el dimecres 15 d’agost.

 

Una altra activitat, realitzada el passat diumenge 29 de juliol a les piscines del club de natació Reus Ploms, va ser, un any més, la «Gran Festa de l’Aigua» amb moltes novetats. Durant la jornada els assistents van poder participar en les coreografies de Zumba i en la festa de l’escuma, a més a més de gaudir amb jocs d’aigua, amb inflables, tirolines  i, fins i tot, disco.

 

Podeu veure les imatges de la Festa de l'Aigua en aquest enllaç.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris