Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Pare Noel escoltarà les peticions dels infants reusencs a La Fira

Durant la campanya «Més Nadal» es realitzaran diverses activitats on la música serà la protagonista
El Nadal es viu a La Fira Centre Comercial de Reus | Josep Martí

 

El Pare Noel arriba a Reus per escoltar totes les peticions dels infants reusencs de cara a les festes de Nadal. La Fira Centre Comercial, serà la casa del Pare Noel a partir del dissabte 1 de desembre, on els infants podran anar-lo a veure a partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, tots els dissabtes i diumenge que obri La Fira. El centre comercial acollirà la visita del Pare Noel i omplirà La Fira de llums i motius nadalencs amb la campanya «Més Nadal», que es realitzaran diverses activitats.

 

El Pare Noel aterra a La Fira

La campanya de Nadal al Centre Comercial La Fira Reus, estarà plena d'activitats enfocades sobretot als més petits. Una de les fites principals del «Més Nadal» serà l'arribada del Pare Noel a les instal·lacions, però també comptarà amb la presència del Patge Reial dels Reis d'Orient a partir del 29 de desembre.

 

Imatge del Pare Noel a La Fira l'any 2017  | Josep Martí

 

Els passadissos s'ompliran de nadales

D'altra banda, la música agafarà el protagonisme a La Fira aquestes festes de nadal. El grup Vocal Quartet interpretarà les principals peces nadalenques pels passadissos del centre. A més l'Associació de Concerts de Reus realitzarà dues actuacions, el 21 de desembre i el 4 de gener, amb l'objectiu de donar a conèixer a la formació.

 

Dibuixos que ajuden als infants hospitalitzats

Enguany, es portarà a cap una iniciativa solidària que els més petits dibuixaran a les dependències del Centre Comercial i aquesta després donarà un euro per cada dibuix realitzat a l'ONG Pallapupas, una associació que dóna suport als infants hospitalitzats. Aquesta iniciativa es realitzarà tots els divendres, dissabtes i diumenges del mes de desembre, en horari de 6 a 8 de la tarda. A més el 22 de desembre es realitzarà un conte en anglès, amb col·laboració amb l'escola infantil d'anglès La Martina – Kids & Us.

 

Cursa Sant Silvestre a Reus | Laia Solanellas

 

La Fira donarà el tret de sortida a la cursa de Sant Silvestre

Un dels últims actes de «Més Reus» serà la col·laboració amb tradcional cursa de Sant Silvestre, el 31 de desembre. El Centre Comercial La Fira col·laborarà amb l'organització de l'esdeveniment esportiu, a més la plaça de l'Univers —davant del centre comercial— serà la sortida i arribada de la cursa. La darrera activitat que La Fira portarà a cap amb motiu de les fetes de Nadal, serà un espectacle cognitiu. Tota la família podrà experimentar el so dels colors i veure la música del 2 al 5 de gener.

Comentaris