Nova actuació contra les connexions il·legals d’electricitat a Reus

La intervenció s'ha produït al barri Mas Pellicer
Els operaris han tallat una connexió il·legal al barri Mas Pellicer de Reus | TarragonaDigital

 

El barri Mas Pellicer de Reus ha tornat a presenciar una nova operació contra el frau elèctric. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han acompanyat els operaris encarregats de l'operació fins a diversos blocs de pisos de la zona. Els operaris han tallat el subministrament elèctric a causa de les punxades de llum que hi havia. Aquest operatiu se suma al de fa una setmana que va tallar el subministrament de llum de 15 habitatges. 

 

Operatiu per combatre connexions il·legals d’electricitat

En aquesta ocasió els operaris de subministrament elèctric i d'aigua han actuat a rimera hora d'avui, dimarts 26 de febrer, als pisos ocupats de forma il·legal del barri Mas Pellicer. Fins a sis dotacions de la Guàrdia Urbana de Reus s'han desplaçat al lloc dels fets per acompanyar als operaris, i vetllar per la seva seguretat mentre realitzen les tasques de tall de subministrament elèctric.

 

Encara que aquesta activitat és rutinària, els agents policials acompanyen els operaris per si tenen qualsevol problema amb les persones que ocupen de manera il·legal els habitatges. Aquestes actuacions es realitzen de manera regular per lluitar contra el frau elèctric i combatre les connexions il·legals d'electricitat en pisos ocupats de Reus, tot i que en les darreres setmanes s'han incrementat. 

 

Un operari tallant les connexions elèctriques il·legals | Laia Solanellas

 

Tall a 15 connexions il·legals d’electricitat en pisos ocupats  

El passat dimecres dia 20 els agents de la Guàrdia Urbana de Reus també van acompanyar als operaris de les empreses subministradores d'electricitat en una operació especial. Fins a 15 habitatges van ser intervinguts en les quals se'ls va tallar l'electricitat, ja que estaven connectats a la xarxa de llum de manera il·legal. Aquesta mena d'operatius es realitza per evitar possibles incendis causats pel sobreescalfament de les línies elèctriques.

  

En concret, l'actuació que es va desplegar la setmana passada va tenir lloc al barri d'Horts de Miró als carrers Wad-ras, Jurats, Sant Francesc Xavier, Monestir de Ripoll i Monestir de Poblet. Aquestes intervencions permeten la seguretat veïnal i que eviten incendis o problemes derivats de les connexions il·legals.