Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comencen les afectacions al trànsit per les obres de la plaça de la Sang a Reus

Les obres comencen aquest dilluns 19 de novembre i finalitzaran el 29 de març
La plaça de la Sang just abans que comencin les obres de remodelació | Jordi Olària

 

 

Tal com ha informat el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus, a partir d'aquest dilluns 19 de novembre, la circulació a la plaça de la Sang de Reus estarà prohibida en sentit riera de Miró. A hores d'ara, el tall ja es troba senyalitzat al raval de Sant Pere, informant als conductors que s'han de desviar pel carrer de Batan; i també al carrer d'Arnavat i VIlaró, on s'informa els conductors que circulen per la riera.

 

Un cop finalitzades les diferents fases de les obres, que està previst que acabin el dia 29 de març, la circulació de la plaça de la Sang quedarà reduïda a un sol carril, el que connecta amb la raval de Sant Pere; de la mateixa manera que se suprimirà la zona de càrrega i descàrrega i es tallarà la circulació del carreró de la Sang.

 

Tot plegat amb la voluntat de prioritzar una zona per als vianants i amena a les veïnes de la zona, que podran gaudir d'un nou paviment, bancs, enjardinat i il·luminació.

 

«El nou disseny dóna protagonisme als vianants»

En el marc de la política de proximitat del Govern de Reus, l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Urbanisme, Marc Arza i el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny es van atansar a la Plaça de la Sang per presentar el projecte a les veïnes i veïns de la zona.

 

D'aquesta manera, Pellicer va explicar la voluntat de culminar la remodelació del tomb de Ravals amb la reforma de la plaça de la Sang, que amb el 29 de març com a data de finalització, «deixarà de ser un espai per a cotxes» per donar «protagonisme als vianants».

 

Imatge virtual de la futura plaça de la Sang | Ajuntament de Reus
Comentaris