NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Ja han caigut més de 40 l/m² en algunes zones, a l'espera del plat fort de la llevantada

EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

Afectacions al trànsit a Reus per la cursa Polar Gran Fondo

La cursa se celebrarà aquest cap de setmana, sortirà i arribarà al carrer Argentina, al Tecnoparc
Imatge d'arxiu de la Polar Gran Fondo de l'any 2016 | Polar Gran Fondo La Mussara
 

 

Aquest dissabte i diumenge, 18 i 19 de maig, hi haurà afectacions al trànsit en diversos carrers de la ciutat de Reus amb motius de la 6a marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara - Reus que se celebrarà aquest diumenge. Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, la cursa causarà afectacions controlades amb la sortida conjunta de tots els ciclistes participants en les diferents proves a les 07.15 hores, a les 8.15 hores i a les 12.15 hores —quan es preveu que arribin els primers participants— i fins a les 18.30 hores, amb l'arribada esglaonada dels participants. 

 

Mapa amb l'itinerari de sortida de la cursa Polar Gran Fondo que se celebrarà aquest cap de setmana a Reus | Cedida
 

Talls al trànsit totals i parcials i prohibició de l'estacionament

Es produiran diferents talls al trànsit, siguin totals o parcials, en diversos punts de la ciutat, coincidint amb l'itinerari de la cursa. Els recorreguts de la cursa, tant el d'arribada com el de sortida, són els següents: 

  • Recorregut de sortida, el punt de sortida serà al carrer Argentina, davant de l'Edifici del Tecnoparc, i la marxa seguirà cap a l'avinguda de Bellissens, avinguda del President Macià, avinguda Sant Bernat Calbó, avinguda Països Catalans i avinguda de Falset en direcció Maspujols. 
  • Recorregut d'arribada, els participants entraran a Reus pel camí Vell de Reus a Valls i seguiran pel camí de Valls, per l'avinguda Marià Fortuny, avinguda de Tarragona i, finalment, arribaran novament al carrer Argentina. 

 

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 12.00 hores del dissabte, 18 de maig, i les 20.00 hores del diumenge, 19 de maig. Tant el recorregut, com les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius. 

 

Aquest any, la cursa acollirà uns 7.000 participants d'arreu d'Europa i de l'Estat espanyol, dels quals més de 800 seran dones. Així doncs, és la cursa d'aquestes característiques amb el nombre de participants femenines més elevat de l'Estat espanyol. Arran d'un acord entre l'Ajuntament de Reus i l'empresa organitzador, Win Bike Events, firmat l'any 2017, Reus és la seu d'aquest esdeveniment esportiu. La Polar Gran Fondo La Mussara és un esdeveniment esportiu de caràcter no competitiu. 

 

Mapa amb l'itinerari d'arribada de la cursa Polar Gran Fondo que se celebrarà aquest cap de setmana a Reus | Cedida
 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris