NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

Tots els talls de carretera a Tarragona i Catalunya aquest divendres, 18 d'octubre

Reus invertirà 88.661 euros per millorar instal·lacions esportives

La Junta de Govern Local ha aprovat un paquet d'inversions que es destinaran a millorar diverses instal·lacions per a la pràctica esportiva de la capital del Baix Camp
Imatge d'una sala d'activitats dirigides a Reus | Ajuntament de Reus

 

Aquest dilluns 1 d'octubre, l'Ajuntament de Reus ha anunciat que destinarà un nou paquet d'inversions per millorar l'estat de diverses instal·lacions esportives de la ciutat. Mitjançant la Junta de Govern Local s´ha refrendat l'acord del consistori reusenc amb 'Reus Esport i Lleure', que regula i gestiona els afers esportius de la ciutat. Per tant, l'ajuntament destinarà 88.661 euros per millorar diferents instal·lacions esportives, com la construcció d'una nova sala d'activitats dirigides al Pavelló Olímpic Municipal i la instal·lació de porteries de futbol americà al Camp de Futbol Reddis.

 

Els treballs de millora els realitzarà l'empresa 'Rellsa' per tal de millorar la funcionalitat dels espais i poder optimitzar els equipaments esportius actuals. Des del consistori reusenc, s'espera que aquestes millores s'executin a curt termini, aproximadament un període de quatre mesos.

 

S'invertiran 88.661 euros per la millora d'instal·lacions esportives

La Junta de Govern Local ha aprovat el nou conveni que havia adquirit l'Ajuntament de Reus amb l'organisme municipal 'Reus Esport i Lleure' per a la millora de diverses instal·lacions esportives de la ciutat. Es destinaran 88.661 euros per la realització d'aquest projecte, que serà desenvolupat per l'empresa 'Rellsa'. L'objectiu d'aquesta mesura és realitzar uns treballs de millora per optimitzar els equipaments actuals de les instal·lacions municipals i millorar la seva funcionalitat.

 

El paquet d'inversió ha previst la creació d'una nova sala d'activitats dirigides al Pavelló Olímpic Municipal. El consistori ha previst destinar 72.417 euros per la creació d'aquest nou espai per tal de millorar l'oferta i les activitats que ofereix aquesta instal·lació esportiva municipal. Aquesta inversió inclou el cost del projecte, l'obra, l'adquisició d'equipament, programari i maquinari informàtic.

 

Es crearà una nova sala d'activitats dirigides al Pavelló Olímpic Municipal de Reus | Joan Alfons López

 

Al Camp Municipal Reddis, s'instal·laran porteries abatibles per a la competició de futbol americà que permetran una ampliació de la zona de joc i una millora de l'espai esportiu per a la pràctica dels dos esports. La quantitat destinada serà de 6.573 euros. La resta, 9.671 euros s'invertiran per millorar elements funcionals de les Piscines Municipals.

 

Millores destinades a mantenir condicions òptimes dels espais

Jordi Cervera, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus ha volgut explicar el projecte afirmant que aquestes inversions «obeeixen a la voluntat i la necessitat de mantenir les instal·lacions esportives en òptimes condicions i d'acord amb allò que requereix la demanda esportiva de la ciutadania», assegurant que les inversions incentivaran la pràctica esportiva i l'ús i aprofitament dels espais esportius municipals. D'altra banda, el regidor d'Esports de la capital del Baix Camp ha volgut afegir que la previsió del termini d'execució d'aquestes inversions és de quatre mesos.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris