La situació del CF Reus deixa aparcada la negociació de l'Estadi

L'Ajuntament de Reus es mostra «expectant» respecte l'estat del club
L'Estadi Municipal de Reus. | Laia Solanellas

 

La greu situació del CF Reus Deportiu ha deixat en un molt apartat segon pla la negociació de la cessió de l'Estadi Municipal on juguen els roig-i-negre. Les converses ara mateix estan aturades i, des del consistori, s'explica que ho estaran fins que el club no aclareixi la seva situació present i futur. El govern local espera que no s'allargui gaire en el temps, però no valora una situació que afecta, expliquen, una entitat privada.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

«De moment estem igual, estem expectant», afirma Jordi Cervera, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus. L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, afegeix que «quan ells aclareixin la seva situació, l'Ajuntament es tornarà a posar a parlar, no és que s'hagi trencat res, però de moment han d'aclarir la seva situació». Precisament d'aquesta situació el consistori reusenc no en té notícies directes, «no en tenim informació directa, és un tema de la SAD, no és un tema municipal; quan tinguin aclarit el seu tema hauran de venir aquí, si és que ho consideren, per tal de parlar de la cessió del camp; ens agradaria que fos aviat», sentenciava l'alcalde durant la presentació del projecte de piscina coberta municipal.

 

Estadi Municipal de Reus | Joan Alfons López

 

Aquest episodi, que ha arribat a posar en dubte la continuïtat del principal equip de futbol de la ciutat, no ha servit per suavitzar unes relacions, entre club i Ajuntament, que no han estat mai fluides. Pel que fa a l'Estadi Municipal, va sortir a concurs públic sense que el CF Reus s'hi presentés, segons va explicar el seu màxim accionista, Joan Oliver, perquè les bases de la licitació pública satisfessin les necessitats dels roig-i-negre.

 

Una vegada declarat desert el concurs, el govern va obrir un procés negociat al qual es va presentar el CF Reus Deportiu i que, a finals de juliol, transmetia bones sensacions abans fins i tot que comencés formalment. Ara, la situació actual del club ha paralitzat aquest procés i, de fet, s'ha convertit en el menys urgent al calendari d'un CF Reus Deportiu que viu moments tràgics.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris