L'Ajuntament de Reus instal·la nous punts de llum a zones fosques del barri Fortuny

Amb aquesta acció, es vol incrementar la il·luminació de les places i glorietes interiors dels edificis, on queden zones fosques
Les obres d'instal·lació de nous punts de llum al barri Fortuny de Reus ja han començat | Ajuntament de Reus

 

 

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus ja ha començat les obres d’instal·lació de nous punts de llum de reforç a les zones fosques del barri Fortuny.

 

Segons el consistori, les accions que s’estan fent al barri reusenc han estat definides «a partir de les necessitats detectades en inspeccions realitzades en el manteniment de l’enllumenat públic», ja siguin fruit dels suggeriments de la ciutadania o per les mateixes operacions del servei de manteniment.

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

Incrementar la il·luminació a places i glorietes

L’objectiu de l’obra, precisament, és la implantació de nous punts de llum a l’enllumenat públic que ja existeix al barri Fortuny per tal d’incrementar la il·luminació i visibilitat de places i glorietes interiors dels edificis, on queden zones fosques.

 

Els nous punts de llum, apunten des de l’Ajuntament, estaran repartits a les següents zones del barri: passatge Quer, glorieta de les Illes Balears, glorieta de Galícia, glorieta de Ramir Ortega, glorieta de les Canàries i glorieta d’Andalusia.

 

Imatge de les obres de millora de l'enllumenat al barri Fortuny de Reus | Ajuntament de Reus

 

Divuit llumeneres sobre columnes i vuit llumeneres amb braç

Amb aquesta acció es preveu la instal·lació de divuit noves llumeneres sobre columnes de 3,6 mil·límetres d’alçada i vuit noves llumeneres amb braç sobre façanes, amb les feines d’obra civil i estesa de cablejat per a la seva instal·lació, amb tots els subministraments de materials necessaris.

 

Les obres, ha explicat l’ajuntament reusenc, han estat adjudicades a l’empresa ETRA BONAL S.A., per un import de 29.080,34 euros.

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris