Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Reus posa en marxa la pàgina web del projecte Nutrisalt

L'objectiu és divulgar els resultats dels estudis i donar informació relacionada amb els àmbits de treball vinculats
L'Ajuntament de Reus posa en marxa la pàgina web del projecte Nutrisalt | Ajuntament de Reus

 

 

De la mà de l'Ajuntament de Reus, el projecte Nutrisalt ha posat a disposició de tots els interessats una nova pàgina web, amb l'objectiu de difondre els resultats dels estudis inclosos al projecte, així com informació relacionada amb els productes dels àmbits de treball que hi estan vinculats, especialment l'oli d'oliva verge extra i les fruites i verdures de proximitat.

 

PECT Nutrisalt és un projecte d'investigació impulsat per l'Ajuntament de Reus i coordinat amb la Universitat Rovira i Virgili, Eurecat, i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA); l'objectiu del qual és la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l'economia verda i la internacionalització.

 

Com a exemple de la seva tasca, el dimecres 17 d'octubre, el Nutrisalt organitza una xerrada sobre les propietats saludables de l'avellana i els seus subproductes. Una conferència, que a càrrec del doctor Antoni Caimari de l'Eurecat, vol acostar una de les línies d'investigació que s'estan duent a terme, que té per objectiu trobar nous ingredients de fonts vegetals de proximitat.

 

El Camp de Tarragona centre neuràlgic de l'activitat nutricional

Amb la col·laboració del teixit empresarial, especialment amb el Cluster de Nutrició i Salut AINS, i de diferents ajuntaments del Camp de Tarragona, el Nutrisalt té un pla d'actuació que té com a horitzó al 2020, i que amb un pressupost de gairebé 2 milions d'euros, vol convertir Reus i el Camp de Tarragona en un punt neuràlgic de l'activitat nutricional i de salut al sud d'Europa.

 

D'aquesta manera, el projecte vol consolidar una xarxa territorial que integri empreses, centres de recerca i desenvolupament, centres de comercialització i distribució i equips professionals especialitzats i altament qualificats, perquè tots plegats siguin la base del progrés econòmic, l'ocupació i la innovació del Camp de Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris