Més de 1.600 alumnes de Reus han patinat gratuïtament a la pista de gel

Aquest divendres és el darrer dia per patinar gratis a la plaça de la Llibertat
Una imatge d'usuaris a la pista de gel de Reus | Laia Solanellas

 

Un total de 1.626 alumnes d'Educació Primària i Educació Especial, han tingut l'oportunitat un any més de patinar gratuïtament a la pista de gel de la plaça de la Llibertat. En el marc de la campanya nadalenca a la ciutat, «Reus és Nadal», els infants i joves de la ciutat de diversos centres educatius han tingut l'oportunitat de patinar gratis així com de visitar el complex de lleure. Aquesta activitat de franc finalitza avui, divendres 21 de desembre.

 

Reus viu un Nadal ple d'espectacles i llum | Laia Solanellas

 

28 escoles han passat per la pista de gel gratuïtament

Els infants juntament amb tota la classe de 28 centres educatius de la ciutat de Reus, han anat a patinar de franc a la pista de gel de la plaça de la Llibertat. Entre el 27 de novembre i fins avui 21 de desembre, alumnes d'Educació Primària i Educació Especial de Reus han gaudit d'aquesta activitat. A més, s'han distribuït 1.000 vals gratuïts per a infants que es troben en situació de risc o de vulnerabilitat social. 

 

1.000 vals repartits a diversos centres

400 dels 1.000 vals repartit per patinar a la pista de gel gratuïtament, s'han distribuït entre infants i joves que formen part de diversos projectes de l'àrea de benestar. Els 600 vals restants s'han repartit entre infants i joves de centres d'educació especial de la ciutat de Reus.

 

S'han distribuït 1.000 vals gratuïts entre els infants de Reus | Laia Solanellas

 

La pista de gel tanca el 6 de gener

A banda de la pista de gel de la plaça de la Llibertat, també hi ha una zona de lleure instal·lada on els joves i infants també s'han pogut beneficiar. La pista de gel estarà oberta fins al 6 de gener, de les 17.00 hores fins a les 21.00 hores. Fins al 20 de desembre; i d'11.00 hores a les 14.30 hores i de les 16.00 hores a 21.00 hores, els festius i del 20 desembre al 7 de gener, a la plaça de la Llibertat. Tanmateix, en el mateix horari estarà obert la zona de lleure al costat de la pista de gel.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris