L鈥檃parcament exterior de l鈥橦ospital de Reus, convertit en un abocador il路legal de deixalles

Els residus es troben al voltant del solar a plena llum del dia | L鈥檈spai canviar脿 la seva fesomia a partir del setembre amb les obres d鈥檃dequaci贸 i asfalt
Imatge actual de l'aparcament sense asfaltar de davant de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus | Adri脿 Morte

 

L鈥檃parcament exterior de l鈥Hospital Universitari Sant Joan de Reus s鈥檋a convertit en un abocador il路legal de deixalles. Aquesta zona sense asfaltar la fan servir els usuaris per aparcar quan no hi ha lloc o no es vol pagar el p脿rquing i, pel que sembla, tamb茅 l鈥檜tilitzen algunes persones per abocar tota mena de residus. Precisament, aquest espai canviar脿 la seva fesomia ben aviat ja que a partir del setembre s鈥檌niciaran les obres d鈥檃dequaci贸 i asfalt del solar actual.

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

L'aparcament s鈥檜bica entre les avingudes del Doctor Josep Laporte i la de la Universitat, just davant de la fa莽ana principal de l鈥檈quipament hospitalari. Actualment, en aquest terreny hi aparquen els vehicles sense cap mena de regulaci贸, enllumenat ni senyalitzaci贸, generant aix铆, problemes de circulaci贸 i sensaci贸 d鈥檌nseguretat.

Als vorals del p脿rquing, a tocar dels terrenys adjacents que hi ha, s鈥檋an anat abocant al llarg del temps tota mena de deixalles fins al punt de convertir aquest espai en un abocador de residus. Material d鈥檕bra, bosses de pl脿stic, llaunes, caixes de cart贸, fustes, una televisi贸, cadires i incl煤s un v脿ter. Tots aquests objectes es poden trobar al voltant de l鈥檃parcament a plena llum del dia. De fet, en alguna zona hi ha tantes deixalles que redueix el nombre d鈥檃parcaments que hi podria haver al solar.

S'hi poden trobar tota mena de residus com ara material d'obra, pl脿stics, fustes i incl煤s un v脿ter | Adri脿 Morte

Les obres de la zona blava comen莽aran al setembre

Ben aviat, l'aparcament sense asfaltar que hi ha davant de l鈥橦ospital Universitari Sant Joan de Reus canviar脿 de fesomia. A partir del setembre es portaran a terme les obres d鈥檃dequaci贸 i asfalt del solar, les instal路lacions necess脿ries i la maquin脿ria per al cobrament de zona blava. El contracte de les obres, que aniran a c脿rrec de l鈥檈mpresa Tecnofirmes, contempla que tinguin un termini d鈥檈xecuci贸 de quatre mesos.

L鈥檌mport de la construcci贸 del nou aparcament 茅s de 330.880 euros i el p脿rquing tindr脿 un total de 297 places disponibles, amb una tarifa redu茂da de 50 c猫ntims l鈥檋ora i amb un m脿xim de 2 euros per dia natural. Per tot plegat, esdevindr脿 una zona de 9.700 metres quadrats pavimentats, amb un recinte il路luminat, accessos per a vianants i amb c脿meres de vigil脿ncia. La construcci贸 d鈥檃questa 脿rea d鈥檃parcament forma part de l鈥檃cord entre l鈥橝juntament i l鈥檈mpresa concession脿ria p脿rquings de l鈥橦ospital Sant Joan i de l鈥檈difici Tecnoparc per resoldre els problemes d鈥檃parcament al voltant del centre sanitari.

Algunes persones aprofiten l'espai per convertir-lo en un abocador il路legal | Adri脿 Morte
 
Les deixalles ocupen el solar i redueixen el nombre de places de p脿rquing | Adri脿 Morte

 

 

"馃崕馃崋El col路lectiu magreb铆 dona un nou impuls a la fruita i la verdura de km0" "馃毀Les Brigades Municipals de Reus van realitzar unes 30 actuacions di脿ries el 2018"