Daniel Rubio (Ara Reus)

Ara Reus treu pit de l'obra de govern davant d'una Sala Santa Llúcia plena

Unes 200 persones van omplir aquest espai aquest divendres al vespre

Ple absolut a la Sala Santa Llúcia. Aquest és un dels principals titulars de l'acte de posada en marxa de la precampanya electoral d'Ara Reus de cara a les eleccions municipals, que el proper 26 de maig tornaran a posar en joc els 27 seients del saló de plens de l'Ajuntament de Reus.

La Sala Santa Llúcia, plena en l'acte preelectoral d'Ara Reus

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La cita, que va reunir al voltant de 200 persones, va servir per presentar en públic el regidor Dani Rubio com a candidat a l'alcaldia per part de la formació municipalista, prenent el relleu a Jordi Cervera, que tanca una etapa després de vuit anys i que aquest divendres es va endur els aplaudiments de la Sala Santa Llúcia. 

La posada en escena de l'acte, força cuidada, va comptar amb la presència de diversos representants de la marca 'Ara' a altres punts del territori, després que en els darrers anys s'hagi expandit —i que, a les eleccions municipals de 2019, Ara es presenti a encara més municipis.

La Sala Santa Llúcia de Reus.
La Sala Santa Llúcia de Reus es va omplir a vessar aquest divendres, 18 de gener, al vespre. | Jordi Olària

 

Ara Reus reivindica l'obra de govern i el seu caràcter municipalista

El proclamat candidat a l'alcaldia de Reus, Dani Rubio, va pronunciar un discurs en què va reivindicar la condició municipalista de la formació que ja lidera, «sense obediència a directrius vingudes des de Barcelona o Madrid». A més, va treure pit de l'obra de govern dels seus dos regidors, amb les carteres d'Esports i Medi Ambient dins del govern municipal. Per a Rubio, «Ara Reus ha demostrat que sap gestionar, ja que s'ha fet càrrec aquest mandat d'un 40% del pressupost municipal».

Jordi Cervera (Ara Reus)
El líder i fundador de la formació municipalista i també regidor a l'Ajuntament, Jordi Cervera, va dirigir unes paraules a l'auditori. | Jordi Olària

 

També et pot interessar

Ara Reus escull a Dani Rubio per presentar-se a l'alcaldia de la ciutat

Dani Rubio (Ara Reus) presenta una querella contra Marta Llorens (CUP)