FiraReus dona el tret de sortida a l'ExpoFira del Km.0 amb més de 800 vehicles exposats

Els dies 5, 6, 7 i 8 de març se celebrarà la tercera edició de la 'Fira KM.0' en la que estaran exposats vehicles amb descomptes de fins el 40%
Els dies 5, 6, 7 i 8 de març tindrà lloc la tercera edició d’aquesta fira de km.0 que ja és tot un referent al territori | Àngel Ullate

 

Aquest matí s'ha inaugurat l'exposició de vehicles de quilòmetre zero que acull fins diumenge el recinte de firaReus. L'ExpoFira del Km.0, arriba enguany a la tercera edició de manera consolidada, amb la presència de NIMA Grup d’Automoció i els concessionaris que hi formen part: Tarraco Center, Disselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction. Quatre dies en els quals les primeres marques del sector exposaran els seus cotxes amb grans ofertes sobre el preu original. En total, més de 800 vehicles es concentraran durant 4 dies en un espai total que supera els 5.000m2.

 

Els vehicles Km.0 seran els més abundants a la fira, que són aquells que encara que estiguin matriculats no tenen quilometratge. D'altra banda, també podreu trobar vehicles de gerència, els quals han estat utilitzats però tenen molt poc quilometratge per diferents marques i concessionaris. Així doncs, és l'oportunitat ideal per comprar un cotxe amb una oferta única amb grans descomptes de fins al 40%.

 

A l'Expofira del Km.0 podreu trobar una àmplia gamma de vehicles de les millors marques | Àngel Ullate

 

Tots els vehicles compten amb garantia i certificacions de concessionari

Ford, Nissan, Hyundai, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Volvo i Audi són les marques que romandran exposades durant aquesta segona edició. Totes elles, amb descomptes de fins al 40%, portaran diferents models de vehicles: des de familiars fins a esportius, berlines i utilitaris, entre d'altres. Les condicions de compra seran pràcticament iguals a les oferides a  l'hora d'adquirir un vehicle completament nou. 

 

La garantia del vehicle i les certificacions del concessionari són premisses bàsiques en l'obtenció de qualsevol dels vehicles que trobareu a l'ExpoFira del Km.0. Així doncs, s'ofereixen automòbils de primeres marques de mercat amb quilometratge escàs o fins i tot inexistent a preus inigualables. Si esteu pensant a canviar el vostre vehicle, no dubteu en anar a firaReus i descobrir l'àmplia oferta de  vehicles. L'horari és de 10.00 a 21.00 hores i l'entrada al recinte és gratuïta.

 

Més de 800 vehicles, al millor preu, es concentraran durant quatre dies en un espai total que supera els 5.000 m² | Àngel Ullate

 

Novetats en la 3ª edició

Com a novetat d’enguany, a l’Expofira Km.0 hi podrem trobar una zona exclusiva per a vehicles industrials, de manera que es podrà donar un servei més personalitzat i millor assessorament.

 

També, la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, disposarà d’un espai propi, en el qual es podran trobar cotxes d’altres marques, ampliant així l’oferta de vehicles. La corredoria d’assegurances Fabroker tornarà a estar present a l’ExpoFira i també podrem trobar entitats financeres, oferint un servei integral al comprador.

Més notícies de la categoria Reus