NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA MÀXIMA

🔴⛈ Una perillosa gota freda pot arribar dilluns

Arrenca un cap de setmana ple de descomptes en vehicles amb la Fira KM.0 a firaReus

Els dies 21, 22, 23 i 24 de març se celebrarà la segona edició de la 'Fira KM.0' en la que estaran exposats vehicles amb descomptes de fins el 40%
La 'Fira KM.0' romandrà oberta fins al dia 24 de març | Laura Martínez
 

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida a l'exposició de vehicles de quilòmetre zero que acull fins diumenge el recinte de firaReus. La 'Fira KM.0' celebra enguany la seva segona edició, amb presència dels concessionaris Tarraco Center, Disselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction. Quatre dies en els quals primeres marques del sector exposaran els seus cotxes amb grans ofertes sobre el preu original. Un dels objectius principals de la fira és promoure l'economia local.

 

Els vehicles KM.0 seran els més abundants a la fira, que són aquells que encara que estiguin matriculats no tenen quilometratge. D'altra banda, també podreu trobar vehicles de gerència. En aquest cas els automòbils hauran estat utilitzats però els quilòmetres marcats seran mínims. Ja que el valor d'un vehicle ve pautat —en gran mesura— per la seva matrícula, en ambdós casos el preu disminueix substancialment. No obstant això, són vehicles en perfectes condicions i pràcticament «a estrenar».

 

Més de 800 vehicles exposats amb descomptes de fins a un 40% | Laura Martínez

 

Tots els vehicles compten amb garantia i certificacions de concessionari

Ford, Nissan, Hyundai, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Volvo i Audi són les marques que romandran exposades durant aquesta segona edició. Totes elles, amb descomptes de fins al 40%, portaran diferents models de vehicles: des de familiars fins a esportius, berlines i utilitaris, entre d'altres. Les condicions de compra seran pràcticament iguals a les oferides a  l'hora d'adquirir un vehicle completament nou. 

 

La garantia del vehicle i les certificacions del concessionari són premisses bàsiques en l'obtenció de qualsevol dels vehicles que trobareu a la 'Fira KM.0'. Així doncs, s'ofereixen automòbils de primeres marques de mercat amb quilometratge escàs o fins i tot inexistent a preus inigualables. 

Enguany s'ha ampliat l'espai i la quantitat de vehicles exposats | Laura Martínez

 

Si esteu pensant a canviar el vostre vehicle, no dubteu en anar a firaReus i descobrir l'àmplia oferta de la 'Fira KM.0'. L'horari és de 10.00 a 21.00 hores, els dies 21, 22, 23 i 24 de març i l'entrada al recinte és gratuïta.

 

Enguany la 'Fira KM.0' presenta diverses novetats

Fabroker, corredoria d'assegurances, estarà present durant la 'Fira km.0', així com diverses entitats financeres. Per tant, tots aquells que ho desitgin, podran gaudir d'un servei integral de compra de vehicles.

Enguany s'oferirà un servei de compra integral | Laura Martínez

 

A més, enguany s'ampliarà tant l'espai d'exposició com el nombre de vehicles exposats. Si en l'edició anterior ja es comptava amb 3.000 metres quadrats, enguany la superfície es veurà augmentada oferint una situació perfecta per acollir els més de 800 vehicles que s'exposaran durant les jornades.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris