Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

MÉTEO

Gran part de Catalunya en alerta taronja o roja per pluges torrencials aquest dissabte

Arriba a Reus una nova edició de l'Epocauto, la tradicional fira de vehicles clàssics

El certamen, que enguany fa dinou anys, commemorarà el centenari de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus
L'Epocauto de Reus, en una imatge d'arxiu | Joaquim Bartolomé

 

 

Els amants del motor i dels cotxes ‘vintage’ estan d’enhorabona. Els pròxims 9 i 10 de març arriba a la ciutat de Reus una nova edició d’Epocauto, la tradicional i esperada fira de vehicles clàssics.

 

La dinovena entrega d’aquest certamen, que se celebrarà al recinte de firaReus, brindarà als visitants una sèrie de vehicles d’un mínim de cent anys d’antiguitat, veritables joies de l’automobilisme que es podran gaudir aquí, aviat i de ben a prop.

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

Cent anys de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus

A més, el Biela Club 600 Classic & Històric de Reus tindrà un paper prominent en la mostra, amb un espai destacat on es commemorarà el centenari de la primera Copa d’Automobilisme Ciutat de Reus, prova pionera a la ciutat —de la qual no hi ha gaires dades ni informació—, que va celebrar-se l’any 1919.

 

L’estand del club reusenc albergarà diversos models antics, coetanis de la prova, d’entre el mateix 1919 i la dècada del 1920, i l’espai es decorarà amb cartells de la cursa i diversos elements informatius. Allà mateix, a cent anys de l’esdeveniment, els promotors de la iniciativa explicaran i divulgaran la celebració d’un ral·li commemoratiu.

 

Imatge de la històrica I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus | firaReus

 

Clàssics particulars i concentracions

A firaReus, el saló Epocauto ocuparà una superfície de 6.300 metres quadrats, als quals s’ha de sumar una zona exterior de gairebé 4.000 metres quadrats d’aparcament reservat a clàssics i concentracions, i que també podrà ser visitat pel públic.

 

Les entrades, a 6 euros

Les entrades generals tenen un preu de 6 euros i, tal com han explicat els organitzadors de la mostra, aquells visitants que acudeixin al certamen amb el seu vehicle clàssic tindran un descompte de 3 euros. Cal recordar que, amb la nova normativa, es consideren vehicles clàssics els que tenen més de 30 anys.

 

Els visitants que participin en les concentracions previstes també hi podran accedir a preus reduïts i els menors de 10 tindran l'entrada gratuïta. La fira obrirà dissabte, de 10.00 hores a 20.00 hores, i diumenge, de 10.00 hores a 15.00 hores.

 

 

Et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris