El Festival de Tributs Inifit aposta pel talent i els artistes locals a firaReus

L'esdeveniment ha programat quatre grans concerts amb alguns dels millors grups de versions del país
Alguns dels millors grups de 'covers' del país s'han incorporat a la programació de l'Infinit | CEDIDA

 

Del 7 al 10 de setembre, firaReus acollirà l'Infinit, el Festival de Tributs i Fira de la Música 2018. A més, s'ha anunciat que alguns dels millors grups de versions —o 'covers'— del país s'han incorporat a la seva programació. Aquests grups se sumaran als vuit caps de cartell ja publicats. 

 

Aquest esdeveniment és una aposta diferent dins del calendari d'actes i activitats de firaReus. L'objectiu de l'Infinit és treure profit i descobrir les possibilitats de les instal·lacions, mitjançant activitats paral·leles que requereixen unes necessitats tècniques i específiques diferents. 

 

Els grups que s'afegiran al Festival Infinit

Les formacions que s'incorporen són: Chipper & The Wave, Sardina's Golden Rule, Radio Reggae i Filferro. Tots aquests grups debutaran com a teloners a l'escenari principal de firaReus, al llarg dels quatre dies de l'esdeveniment. Així, Infinit es compromet i aposta pel talent i els artistes locals. 

 

Per un costat, Chipper & The Wave actuaran divendres, 7 de setembre, abans dels tributs a Abba i Daft Punk. Aquest grup està liderat per Chipper, un personatge molt famós dins del món televisiu musical, que treballa amb les millors discogràfiques internacionals. Juntament amb la seva banda, s'ha especialitzat en els èxits musicals dels últims temps i en les cançons de funk, disco, pop, jazz, rock i soul del moment. 

 

El dissabte, 8 de setembre, el grup Sardina's Golden Rule pujarà a l'escenari de la firaReus i farà de teloner dels tributs a Bee Gees i Tina Turner. Actualment, aquesta és una de les millors formacions de 'covers' de Catalunya, especialitzada en versions de música disco, funk i R&B de cantants com Aretha Franklin, Janis Joplin o Bruno Mars.

 

Radio Reggae, és la tercera banda de covers que actuarà a l'Infinit, concretament, el diumenge 9 de setembre. Farà de teloner dels The Buzz Lovers, que faran un tribut a Nirvana, i de Mind2More, que faran un triple tribut a Simple Minds, U2 i Depeche Mode. Radio Reggae és considerat una de les millors formacions de covers que existeixen dins de la música jamaicana i, de ben segur, faran ballar i vibrar als assistents amb el seu particular estil. 

 

Finalment, el grup Filferro actuarà la tarda del diumenge, 10 de setembre. Aquest duet acústic presentarà diverses versions interpretades en català dels grans clàssics del pop i del rock.

 

Novetats de l'Infinit, el Festival de Tributs

A banda d'aquests nous grups, també s'han presentat altres novetats pel festival Infinit 2018. Una d'elles és la presentació del cicle de cinema musical, que tindrà lloc a l'auditori de firaReus, on es projectaran dues de les pel·lícules que més han marcat la història d'aquest gènere cinematogràfic.

 

El 8 de setembre es podrà veure 'El Mago de Oz', un dels films més destacats de la història dels musicals. D'altra banda, el 9 de setembre es projectarà Moulin Rouge, un altre clàssic del gènere, tot i que és més recent. 

 

A més, el festival també comptarà amb la col·laboració de l'Escola de Cinema de Reus i el seu director, Daniel Villanueva, qui realitzarà una xerrada per posar en context aquests films dins de la història del cinema musical.