GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diferents associacions organitzadores de congressos fan una estada a la ciutat de Reus

Són 8 les associacions que avui fan un 'workshop' a firaReus per donar a conèixer les possibilitats de la ciutat com a seu de congressos
firaReus acull un 'workshop' on participen associacions organitzadores de congressos estatals | Cedida
 

La marca de l'Agència Catalana de Turisme, Catalunya Convention Bureau (CCB), ha organitzat, aquest matí, un 'workshop' en el qual participen vuit associacions organitzadores de congressos vingudes de diversos punts de l'Estat espanyol. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer les possibilitats de la ciutat de Reus com a seu de congressos d'àmbit estatal. La visita d'aquestes associacions a la ciutat de Reus va començar ahir a la tarda i s'allargarà fins avui a la tarda. 

 

La ciutat de Reus com a nova seu de congressos

Un total de vuit associacions que s'encarreguen d'organitzar congressos estatals van arribar aquest passat dijous, 9 de maig, a la ciutat de Reus i van tenir l'oportunitat de visitar la Casa Navàs i d'assistir a l'espectacle inaugural de la fira del circ Trapezi. Els representants d'aquestes vuit associacions, majoritàriament vingudes de Madrid, s'han allotjat a l'hotel Brea's i, aquest matí, s'han desplaçat fins a les instal·lacions de firaReus per participar en aquest 'workshop'. Durant la jornada, els representants s'han pogut reunir amb una trentena d'empreses del territori, entre elles, firaReus, Centre de Fires i Convencions. 

 

El regidor de Promoció Econòmica i d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha destacat la importància d'accions com aquesta perquè són molt positives per la ciutat, ja que «situen la ciutat al mapa com a seu de congressos i valoren el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat». Després de dinar, a les mateixes instal·lacions de firaReus, la jornada continua i els representants de les associacions es desplaçaran fins a l'Estació de l'AVE de Tarragona per anar a Girona, allà continuaran la seva visita a les diverses ciutats de Catalunya. 

 

Reus, una de les ciutats de la xarxa de destinacions per a congressos

A més de Reus, el programa organitzat per la Catalunya Convention Bureau inclou, també, la visita a les ciutats de Tarragona, Girona i Lloret de Mar. Reus forma part de la xarxa de destinacions per a congressos i esdeveniments del CCB, juntament amb Barcelona, Castelldefels, Tarragona, Lleida, Girona, Lloret de Mar, Sitges i Port Aventura. Per formar-ne part s'han de seguir una sèrie de requisits entre els quals destaquen tenir un palau de congressos amb auditori, sales, zona expositiva i de càtering i també oficina de congressos, capacitat hotelera i bones comunicacions.