Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus ofereix una línia gratuïta d'autobús per Tots Sants

La línia 35 unirà el centre de la ciutat amb el cementiri municipal
Imatge d'arxiu d'un autobús municipal. | cedida

 

El dia de Tots Sants l'afluència al cementiri de Reus és molt elevada i per aquest motiu el servei de Reus Transport oferirà una línia d'autobús especial per aquesta festivitat. La línia 35 serà de caràcter gratuït i unirà el centre de la ciutat amb el cementiri municipal. Amb l'objectiu de fer més accessible l'arribada al cementiri i evitar el col·lapse de cotxes, l'Ajuntament de Reus ofereix aquest autobús els dies de major afluència de gent.

 

Un autobús especial i gratuït pel dia de Tots Sants

Fins a l'1 de novembre, tots els reusencs i reusenques que desitgin visitar les tombes dels seus familiars i amics, ho podran fer mitjançant la línia d'autobús 35 que se suma a la línia 32 que habitualment ja fa aquest servei. El dia de Tots Sants, l'1 de novembre, la línia 35 serà gratuïta i iniciarà el servei a les 8.52 hores i el finalitzarà a les 19 hores, amb una freqüència de pas de 15 minuts. Des de la plaça del nen de les Oques, els dies 30 i 31 d'octubre el servei començarà a les 9 del matí amb una freqüència d'huna hora, i finalitzarà a les 18.58 hores.

 

Façana exterior del Cementiri General de Reus | Jordi Olària

 

Recorregut de la línia 35 al cementiri

La línia 35 comença el recorregut a la plaça de les Oques, continua pel passeig de Sunyer i el passeig de Prim, la plaça de la Pastoreta, l'estació d'autobusos, l'avinguda del president Macià, el carrer de Cambrils, les rieres d'Aragó i de Miró, la plaça de Pompeu Fabra, l'avinguda de Marià Fortuny, i la carretera de Montblanc fins al cementiri.

 

Dispositiu especial per Tots Sants 

A la ciutat de Reus, s'ha establert un dispositiu especial al cementiri pel dia de Tots Sants. L'horari del cementiri del 22 al 29 d'octubre, serà de 9 del matí a les 7 de la tarda. Els dies 30, 31 i 1 d'octubre s'ampliarà l'horari i sobirà de 7 del matí a les 19 hores, per acollir a tota la gent i no provocar un col·lapse de persones. Per aquest motiu es recomana accedir al recinte amb transport públic, i deixar el cotxe a casa.

 

Zona d'aparcament habilitada

D'altra banda, per aquelles persones que accedeixin al cementiri amb el seu vehicle, tenen a la seva disposició una zona habilitada d'aparcament des del dia 22 d'octubre. Se situa a la part posterior del cementiri. A més, personal de la Guàrdia Urbana regularà el trànsit a l'entrada del recinte.

 

Mausoleu del General Prim al Cementiri de Reus | Laia Solanellas

 

Altres serveis que oferirà el cementiri de Reus, seran la neteja de sepultures. Aquest servei es pot sol·licitar qualsevol titular d'un dret funerari, i podran escollir l'afluència anual que es neteja la sepultura. A més, davant del Mausoleu del General Prim, hi ha una exposició fotogràfica en honor a l'arquitecte reusenc Pere Caselles i Tarrats, per recordar i difondre la seva obra.

Comentaris