NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Violenta baralla al davant del Mercat Central de Reus

Els fets van passar a les onze de la nit i unes cinc persones s'hi van veure implicades
La Guàrdia Urbana de Reus va intervenir en la baralla. | L.S.

 

Semblava una nit tranquil·la a la fresca la d'aquest dijous 4 d'octubre als voltants de la plaça de les Oques. Eren gairebé les onze de la nit, i tot i ser una hora força tard per un dia intersetmanal, diverses activitats que es realitzaven a la ciutat durant la tarda havien fet que pels carrers de Reus hi hagués força gent caminant, ja fos tornant a casa seva o seguint amb les seves activitats.

 

Un grup de cinc persones sortia d'un dels bars que es troben a la zona del Mercat Central de Reus, concretament a l'avinguda president Companys, quan de sobte la conversa que mantenien va començar a pujar de to. A poc a poc, la cosa es va anar complicant fins al punt que es va arribar a les mans. Un dels implicats en la baralla es disposava a pujar al cotxe, quan un altre el va desafiar com si es tractés d'una pel·lícula de karate. 

 

 

Una baralla amb objectes de ferro i grans bastons a Reus

L'home va cedir a la provocació i a partir d'aquell moment, la baralla es va complicar. En un inici els cops de puny i puntades de peu anaven dirigides a una sola persona, és a dir, quatre contra un. De sobte la baralla es va diversificar, i tothom rebia. Envalentits pel to que havia agafat la baralla, un dels membres va accedir al cotxe i va treure un objecte de ferro de grans dimensions amb el qual va començar a agredir una de les persones implicades. 

 

Aquesta persona quan va poder desfer-se dels seus agressors, es va dirigir al carrer Sant Joan d'on va arrancar a força bruta un dels pals que subjecten els arbres que decoren el carrer. Es tracta d'un pal de grans dimensions, i un cop el va tenir a la mà no va dubtar en utilitzar-lo per agredir els homes que implicats en la baralla. En aquest punt, eren moltes les persones que es trobaven a la zona i que ja havien alertat la Guàrdia Urbana de Reus, la qual poc després va arribar.

 

Un ferit en la baralla a Reus

Dos dels homes implicats en la baralla —un d'ells encara amb el pal de grans dimensions— van intentar fugir en veure la policia, però els agents van baixar ràpidament del vehicle policial donant l'ordre perquè s'aturessin. En veure que un d'ells duia el gran pal i intentava fugir, van desenfundar la porra extensible tornant a requerir que s'aturessin, i aquest cop sí que els van fer cas. Com a conseqüència d'aquests fets només un home presentava una ferida al cap, tot i que no va voler ser atès pels serveis mèdics.

 

La Guàrdia Urbana de Reus només va obrir diligències informatives i l'incident semblava haver acabat, però a la una de la matinada de nou la policia reusenca va rebre una trucada per una discussió a la mateixa zona, i aquest cop els implicats sí que van anar a comissaria per presentar una denúncia per amenaces. Aquesta baralla és una més de les que darrerament es produeixen a la zona de bars del Mercat Central, i tot i que el desenllaç no va ser tràgic, amb la violència i els objectes utilitzats hauria pogut acabar molt pitjor.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris