Reus donarà la benvinguda al 2019 des de la plaça del Mercadal

L'animació musical de l'acte anirà a càrrec dels DJ Florida y Hermoso i DJ Violeta
A les 23.30 hores centenars de reusencs i reusenques seguiran les dotze campanades a la plaça del Mercadal | Laia Solanellas

 

La ciutat de Reus donarà la benvinguda a l'any 2019 a la plaça del Mercadal el pròxim dilluns 31 de desembre a les dotze de la nit. Amb el lema 'Hola 2019' els reusencs i reusenques podran saludar al nou any amb un espectacle de benvinguda a l'any nou. Des de l'Agència de Reus Promoció es podran seguir les 12 campanades des de la plaça del Mercadal i després es farà una festa musical.

 

La festa anirà a càrrec dels DJ Florida y Hermoso i DJ Violeta | Laia

 

 

 

'Hola 2019' amb música i colors

Des de la plaça del Mercadal la ciutadania reusenca podrà donar la benvinguda a l'any nou seguint les campanades al mig de la plaça, com s'ha dut a terme en els darrers anys. Un cop hagi entrat el nou any, es portarà a cap un espectacle de música, llum i confeti per tots els assistents. L'acte s'iniciarà a les 23.30 hores amb el seguiment de les campanades que donaran pas al nou any. Posteriorment tres DJ's amenitzaran la nit fins a les dues de la matinada.

 

Tres DJ's donaran la benvinguda a l'any a Reus

L'animació musical de l'acte anirà a càrrec dels DJ Florida y Hermoso i DJ Violeta, que fins a les dues de la matinada posaran música per les persones que assisteixin a la festa i que hagin volgut donar la benvinguda l'any 2019. Els diferents estils dels tres DJ's acabaran la nit de cap d'any amb una 'batalla' musical, que amb els seus diferents estils musicals es finalitzarà amb llums de colors i confeti.

 

Reus donarà la benvinguda a l'any 2019 ple d'espectacles i llum | Laia Solanellas

 

Una tradició per centenars de reusencs

Cada any, l'acte de donar pas al nou any aplega a centenars de persones que es troben a la plaça del Mercadal per saludar el nou any conjuntament. Els reusencs i reusenques s'apleguen cada any a la plaça del Mercadal en un esdeveniment que ja s'ha consolidat a la ciutat. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris