Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Els Bombers actuen en dos incidents en cases de Reus

Dues persones d'avançada edat s'han deixat la porta de casa tancada i han necessitat ajuda dels bombers
La dona no podia sortir de casa i ha necessitat l'ajuda dels Bombers | TarragonaDigital

 

Durant aquest dimecres, 19 de setembre, al matí els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en dos incidents a la ciutat de Reus. Tots dos han estat protagonitzats per dones d'avançada edat, les quals s'han deixat la porta de casa tancada i els bombers han hagut d'actuar, per evitar possibles mals majors.

 

S'incendia l'olla d'una veïna de Reus i es deixa la porta de casa tancada

Un dels incidents ha passat al carrer del Camí de l'Aleixar número 61. Els fets, que han estat quan passaven uns minuts de dos quarts d'onze del matí, han necessitat l'ajuda dels Bombers de la Generalitat. En aquest sentit, una dona, la qual estava cuinant, s'ha deixat l'olla al foc i, en sortir de casa, s'ha deixat les claus a dins de l'habitatge. Així doncs, les conseqüències haurien pogut ser pitjors, però la dotació dels Bombers que hi ha actuat ràpidament ha evitat que s'incendiés la casa i l'única cosa que s'ha cremat és el menjar que estava cuinant. Tanmateix, els veïns i veïnes que viuen als voltants d'aquest edifici, noten l'olor de cremat d'aquest incident.

 

Una dona d'avançada edat es queda tancada a casa

Durant aquest matí, als voltants de les onze, els Bombers també han actuat en un immoble reusenc, situat al carrer de Misericòrdia. En aquest sentit, també s'hi han traslladat fins al lloc de l'incident la Guàrdia Urbana de Reus i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En aquest cas, una dona d'avançada edat, la qual té problemes de mobilitat, s'ha quedat tancada a casa, asseguda a una cadira, sense poder-se moure. 

 

Així doncs, els bombers han procedit a l'obertura de la porta, ja que la dona no podia fer res. A més, els membres del SEM també han estat presents per si la dona tenia algun problema.

Els Bombers, la Guàrdia Urbana de Reus i el SEM han hagut d'actuar en l'incident | TarragonaDigital

 

Comentaris