Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Divendres radiant amb sol i temperatures més altes al migdia

Bona acollida de les activitats esportives de la Fira Centre Comercial de Reus

El centre comercial ha ofert un seguit d'activitats per promoure els hàbits saludables i la pràctica de l'esport
Bona acollida de les activitats esportives de La Fira Centre Comercial | cedida

 

La Fira Centre Comercial de Reus ha organitzat aquest mes d'octubre un seguit d'activitats esportives, que incloses en la campanya Més Fira, i sota el lema 'Més Vida', han promogut entre els participants els hàbits saludables i la pràctica de l'esport. Unes activitats aptes per a tots els públics i edats, que han volgut mostrar que tothom té cabuda en la pràctica de l'esport.

 

D'aquesta manera, la Fira Centre Comercial ha comptat amb monitors que han dirigit activitats ben diverses que han anat des dels balls llatins, hip hop, la zumba o la salsa, a gimnàstica hipopressiva, pilates, o tai txi, entre altres. Una oferta amplíssima i per a tots els gustos que no ha deixat excuses per no practicar o iniciar-se en la pràctica de l'esport com un dels hàbits saludables més importants.

 

600 persones a la Bicicletada Popular Solidària

D'entre totes les activitats esportives que s'han programat, la més participativa de totes va ser la Bicicletada Popular Solidària de Reus, que celebrada el passat 14 d'octubre, va comptar amb la participació de més de 600 persones, que tot i la pluja d'aquell dia, van sumar-se sense dubtar-ho en la causa solidària de la Fundación Noelia, que treballa per promoure la recerca i el coneixement de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

 

Més enllà de la pràctica esportiva, La Fira ha permès descansar els músculs i assistir a diverses xerrades sobre el món de l'esport, que dirigides per experts en la matèria, han permès als participants conèixer de més a fons el món del running, el ciclisme femení, els desafiaments esportius o la disciplina de l'snowboard.

 

Tot plegat unes tardes d'octubre carregades de propostes per fer salut i millorar la forma física, fos individualment, amb amics o en família.

 

Bona acollida de les activitats esportives de La Fira Centre Comercial | cedida

 

Comentaris