Obre al Pallol de Reus una botiga de mobles 'low cost'

Es tracta de la primera de la marca a l'àrea metropolitana de Tarragona
El Pallol Centre Comercial de Reus | Miguel Cabrerizo

 

El Pallol Centre Comercial comptarà, a partir de demà dissabte, amb un nou establiment. Es tracta de Mobles Boom, que obre portes dissabte a les 9 del matí. Es tracta de la primera botiga de la marca a l'àrea metropolitana de Tarragona i se suma a les nou que ja hi ha obertes arreu de Catalunya, 35 a tot l'Estat. Situada a la planta baixa del centre comercial, comptarà amb 1.200 metres quadrats d'exposició de mobles 'low cost', és a dir, a un preu baix. L'obertura d'aquest negoci ha suposat la creació de vuit llocs de treball.

 

Obertura avançada

L'empresa tenia previst obrir portes d'aquí a un mes segons explica el seu responsable a Catalunya, Jordi Granyó. «Hem aconseguit avançar els terminis per tal d'obrir amb l'inici de curs», explica. El mateix Jordi Granyó destaca que aquest tipus de negoci sol optar per instal·lar-se als afores i que, per tant, són «difícils de trobar actualment al centre de les ciutats».

 

Reus, referència comercial

Segons Jordi Granyó, la decisió d'instal·lar-se al Pallol s'ha pres a consciència. «Per la seva important tradició comercial i el seu caràcter, la ciutat de Reus i, en concret, el passeig comercial El Pallol, són el marc ideal per iniciar la nostra expansió comercial a tot el Camp de Tarragona», sentencia. Juntament amb Mobles Boom, el Pallol també ha incorporat, recentment, dos establiments més.

 

Es tracta, per una banda, de Gas Jeans, de l'empresa Gas Store moda, instal·lats a la primera planta del centre comercial des del 18 d'agost després de traslladar-se des del carrer de Sant Joan. Per altra banda, Genial Dream Cuisine també ha obert portes aquest estiu. Es tracta d'un restaurant vegetarià ubicat també a la primera planta, just a la plaça d'Evarist Fàbregas, al local que havia ocupat una geladeria.

Desena botiga a Catalunya

Des que Mobles Boom va entrar al mercat català havia obert nou botigues. Una a Alcarràs, una a Girona i set a l'àrea metropolitana de Tarragona. Amb la de Reus arriba a les deu, gairebé una tercera part de totes les que té a l'Estat espanyol. En total, al territori català, la marca disposa d'una superfície superior als 18.000 metres quadrats.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris