Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'empresa de telèfons Xiaomi obre una botiga a la Mercadal de Reus

La botiga d'escala mundial veurà la llum abans que s'acabi el mes d'octubre
Pròxima obertura de la botiga Mi Store a la plaça del Mercadal a Reus. | Isma Llanes

 

La plaça del Mercadal de Reus tindrà un nou establiment que veurà la llum aquest octubre. L'empresa de telefonia que es troba en expansió a escala mundial, Xiaomi, posarà una botiga on abans hi havia l'Alquimia i la floristeria Flors Anita.

 

Telefonia Mi Store a Reus

Aquests dos locals feia mesos que estaven sense ús a la plaça del Mercadal de Reus i ara l'empresa Xiaomi hi posarà una botiga de venda dels seus productes tecnològics. Aquesta multinacional es dedica a la venda de telèfons mòbils intel·ligents, tauletes, ordinadors, accessoris pels aparells, i altres productes innovadors en tecnologia. Xiomi va llençar el seu primer telèfon mòbil l'any 2011 i ara s'ha convertit en una empresa que genera gran capital mundialment i que s'està expandint a tot el món.

 

L'empresa de telefonia Xiaomi instal·larà la seva botiga, amb la denominació Mi Store, abans que finalitzi el mes d'octubre. Actualment es poden veure als operaris com enllesteixin els últims detalls de les obres de l'establiment.

 

Pròxima obertura de la botiga Mi Store a la plaça del Mercadal a Reus. | Isma Llanes

 

Xiaomi, la quarta empresa de telefonia

Xiaoimi es troba en un ritme de creixement molt ràpid, passant per davant de gran empreses telefòniques. A l'Estat espanyol aquesta empresa xinesa va arribar fa només un any establint dues botigues a Madrid. Tanmateix, la multinacional va començar a distribuir oficialment els seus productes a Espanya, ja que anteriorment només podien ser comprats per internet. Actualment l'empresa de telefonia Xiaomi és la quarta marca de telèfons smartphone més venuda.

 

La botiga de Reus serà la quarta a Catalunya

Arreu de l'Estat espanyol hi ha diverses botigues Mi Store, sobretot a Madrid, que compta amb sis establiments, i a Granada, La Corunya, Saragossa, València i Guadalajara. A Catalunya, la botiga de Reus serà el quart establiment que obrirà Xiaomi després de les que ja ha obert l'empresa xinesa a Girona, Granollers i Barcelona.

Comentaris