Reus posa punt final a les rebaixes amb 'Les Botigues al Carrer'

La campanya comercial s'iniciarà el pròxim 6 de març
Enguany «Les Botigues al Carrer» es portaran a cap la primera setmana de març | Carla Bergadà.

 

Un any més els carrers de la ciutat de Reus s'ompliran de botigues a l'exterior dels establiments. Els dies 6, 7, 8 i 9 de març torna «Les Botigues al Carrer», una iniciativa que ja s'ha consolidat al municipi i que aprofitant els darrers dies de rebaixes hivernals permet a les botigues tenir una nova oportunitat de venda. Enguany més d'un centenar d'establiments participaran en aquesta campanya comercial, que arriba una setmana més tard que en les altres edicions.

 

Quatre dies de comerç al carrer 

Durant quatre dies la campanya «Les Botigues al Carrer» inundarà la capital del Baix Camp de paradetes per posar fi a l'etapa de les rebaixes d'hivern. Enguany la iniciativa arriba a la 37a edició, amb un projecte més que assegurat en el calendari comercial de Reus. Una excusa per aquelles petites i mitjanes empreses que veuen aquesta iniciativa com una oportunitat de venda.

 

Un centenar d'establiments participaran a «Les Botigues al Carrer» d'hivern | Carla Bergadà.

 

Canvi de dates a «Les Botigues al Carrer»

Enguany el Tomb de Reus, organitzador de l'activitat, amb la col·laboració de la Unió de Botigues i el suport de l'Agència Reus Promoció, van decidir posposar la data de la campanya una setmana, ja que coincidia amb el Carnaval a la ciutat i podria afectar el transcurs de l'activitat. Per aquest motiu, la primera setmana de març serà quan es realitzarà «Les Botigues al Carrer».

 

«Les Botigues al Carrer» és una oportunitat comercial per les botigues de Reus | TarragonaDigital

 

«Les Botigues al Carrer» posen fi a les rebaixes d'hivern

Com cada any, aquesta iniciativa es realitza al final del període de rebaixes, tant a l'hivern com a l'estiu. Permet als establiments oferir grans descomptes en els seus productes i promocionar-se com a botiga a la ciutat. Una excusa per apropar el comerç i les botigues ubicades al centre de Reus a la ciutadania, i així oferir una oferta comercial a totes aquelles persones que passegin per Reus.