Compres, rebaixes i cultura a 'Les Botigues al Carrer' de Reus

Reus acull la 36a edició de la campanya, que tancarà la temporada de rebaixes 2018
'Les Botigues al Carrer', en una imatge d'arxiu | ReusDiari.cat

 

La capital del Baix Camp acollirà, del 29 d'agost a l'1 de setembre, la trenta-sisena edició de la campanya 'Les Botigues al Carrer'. Promoguda per l'entitat comercial El Tomb de Reus i amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus, comptarà amb la participació de més d'un centenar d'establiments que, com ja és habitual, tanquen la temporada de rebaixes d'estiu i hivern.

 

Els comerciants, que esperen vendre la majoria de gènere exposat, són molt variats, fet que fa que 'Les Botigues al Carrer' ofereixin als clients tot tipus d'articles, des de calçat, roba, estètica, perfumeria i òptica, a electrodomèstics, videojocs, joguines... amb descomptes que sovint arriben fins al 70%.

 

Aquesta campanya, però, va més enllà del comerç i ofereix als clients importants valors patrimonials i culturals. En la seva 36a edició, la dinovena d'estiu, aquest certamen plenament consolidat buscarà atraure clients de tot el Camp de Tarragona, uns clients que, per altra banda, ja gaudeixen de la generosa oferta d'oci, gastronomia i cultura que ofereix Reus al llarg de tot l'any.

 

Èxit assegurat amb bon temps o sense

La darrera edició hivernal de 'Les Botigues de Reus' va entrebancar amb el fred i la neu. La campanya havia de durar del 28 de febrer al 3 de març, però la situació meteorològica va fer que s'allargués fins al dia 6 per tal de compensar el perjudici climatològic que havia impedit treure les parades al carrer els primers dies. Aquest fet va permetre mantenir les vendes previstes i els comerciants en van sortir satisfets.

 

S'haurà de veure si el consistori opta per la mateixa opció si la pluja fa acte de presència o si manté les dates inicials en aquesta nova edició, que de totes maneres es preveu exitosa.

 

'Les Botigues al Carrer' | ReusDigital

 

Oferta cultural per amenitzar les compres

Per a aquells que vulguin completar les rebaixes comercials amb la història, l'entreteniment i la cultura, el municipi del Baix Camp ofereix diverses propostes. Dimecres 29, a la Casa Rull, Gabriel Zubizarreta serà el protagonista del cicle 'Monòlegs a la Fresca' i actuarà gratuïtament a tres quarts de deu. Per als interessats en la història i els que la vulguin descobrir, Ans Educació un projecte jove, fresc i dinàmic ens proposa el dia 1 de setembre a les dotze del migdia, una ruta teatralitzada del Vermut de Reus, que destaca per sobre de les altres; un itinerari amb degustacions de vermut que ens transporta als escenaris del Reus més Modernista i a un preu molt econòmic, 12 euros els adults i 5 els infants.

 

Ruta teatralitzada del vermut de Reus | Ans Educació

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris